Monday , January 30 2023

Cioban ucis lângă drumul către Aeroportul de la Salcea. Poliția caută un suspect de 41 de ani

Marți, 6 decembrie, în jurul orei 15.45, Poliția Orașului Salcea a fost sesizată direct de proprietarul unei stâni situate la periferia oraşului, spre Aeroport, cu privire la faptul că l-a găsit pe un  cioban decedat, cu urme de violență.

Stâna este situată pe drumul care duce către Aeroportul Internațional Suceava, iar în proximitatea acesteia a fost identificat cadavrul ciobanului care lucra acolo, un bărbat de 45 de ani, localnic.

Conform Poliției, administratorul stânii a declarat că, îndreptându-se către stână, s-a intersectat cu un bărbat care purta o glugă și care ar fi manifestat un comportament ciudat, îndepărtându-se în grabă într-o direcție necunoscută. Administratorul stânii bănuiește că acesta ar putea fi autorul infracțiunii. Persoana bănuită este un bărbat de 41 de ani din comuna Dumbrăveni.

La fața locului se desfășoară activitatea de cercetare a locului faptei, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Totodată, a fost constituită echipa operativă sub coordonarea SIC și au fost alcătuite mai multe echipe de căutare, inclusiv cu cooptarea efectivelor de jandarmi, fiind desfășurate activități complexe în zona adiacentă stânii, dar și în alte zone de interes pentru identificarea persoanei bănuite de 41 ani.

Polițiștii suceveni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind desfășurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. (O.S.)

Vezi si

9 percheziții la Suceava și Zvoriștea, la traficanți de țigări. Trei bărbați au ajuns în arest

Pe 20 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Biroul …