Tuesday , March 28 2023

Cinci tineri raniti intr-un accident de circulatie, la intoarcerea de la discoteca

N ma[ina `n care se aflau ace[tia s-a r\sturnat `n [an], la Zvori[tea n poli]i[tii au constatat c\ [oferul de 31 de ani era b\ut bine n
Un grav accident de circula]ie, soldat cu  cinci victime, din fericire niciuna decedat\ s-a produs `n noaptea de duminic\ spre luni, pe la ora 3.25 `n Zvori[tea. Victimele, tineri cu v=rste `ntre 15 [i 31 de ani, care se `ntorceau acas\ de la o distrac]ie.
Evenimentul rutier s-a petrecut pe DN 29A,  unde Ciprian Agr\din\ri]\i, de 31 ani din comuna Adâncata, în timp ce conducea un autoturism Dacia, `n care se mai aflau al]i patru tineri, la intersec]ia cu DJ 208B, a pierdut controlul asupra direc]iei de mers, într-o curb\ deosebit de periculoas\ la dreapta dup\ care a intrat în [an]ul de pe partea dreapt\ a [oselei
În urma accidentului a rezultat v\t\marea corporal\ a conduc\torului auto, ce necesit\ 15-20 de zile de îngrijiri precum [i a lui Adrian Pumpar\u de 22 ani din comuna Siminicea, ce necesit\ de asemenea 10-15 zile de îngrijiri, a lui Cristian Agr\din\rit\i de 23 ani din municipiul Suceava, av=nd [i el nevoie de  10-12 zile de `ngrijiri medicale.  Mai r\u au fost lovite fetele din ma[in\ – Raluca Pumpar\u de 21 ani din comuna Siminicea, pasager\ [i ea  `n autoturism a fost diagnosticat\ cu observa]ie fractur\ frontal\, ce necesit\ 20-30 zile de îngrijiri medicale [i minora F.E. de 15 ani din aceea[i localitate care `n urma r\nilor are nevoie de asemenea `ntre 20-30 zile de îngrijiri medicale. Conduc\torul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat acestuia recolt=ndu-i-se  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
De re]inut c\ la interven]ie au intervenit [i Pompierii suceveni cu dou\ echipaje, unul de descarcerare [i unul SMURD, care au acordat primul ajutor r\ni]ilor [i transport=ndu-i la spital. (N.R.)

Vezi si

Sute de absenți la simularea probei la limba și literatura română a examenului național de Bacalaureat 2023

Simularea probei scrise la limba și literatura română din cadrul examenului național de Bacalaureat, sesiunea …