Thursday , February 9 2023

Cinci tineri, amendați pentru că au vrut să joace la păcănele fără a avea certificat verde

Duminică seara, la ora 19:51, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că în incinta agenției de pariuri ”Mozzart”, de lângă Piața Centrală, au intrat persoane fără a avea și prezenta certificatul verde conform legislației în vigoare.

Angajata agenției care a declarat faptul că, în incinta agenției s-a prezentat un grup de tineri care și-au manifestat interesul de a juca la aparate, aceștia refuzând să prezinte certificatul verde. Aceasta i-a trimis un mesaj pe telefon șefei ei care a sesizat Poliția.

Ulterior, când au observat că s-a solicitat intervenția organelor de poliție, persoanele în cauză au părăsit incinta sălii de jocuri. În momentul sosirii polițiștilor la fața locului, în fața sălii de jocuri se afla un grup format din cinci tineri, iar alți trei se aflau în interior. Cei trei tineri din interior au fost legitimați și verificați prezentând și certificatul verde care a fost scanat neexistând probleme.

Ceilalți cinci tineri au intrat în interiorul sălii de jocuri fără a avea și prezenta certificat verde, recunoscând acest fapt în fața organelor de poliție.

Cei cinci tineri au primit amenzi în valoare de 1.750 lei, conform Legii 55/2020.

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …