Wednesday , May 25 2022

Cinci suceveni diagnosticați cu Covid au murit ieri

Patru decese s-au înregistrat la Spitalul Municipal Rădăuți, iar unul la Spitalul Județean Suceava. Toți cei cinci erau nevaccinați împotriva Covid 19. Reprezentanții DSP sunt îngrijorați deoarece numărul vaccinărilor continuă să scadă. Doar 264 de suceveni s-au vaccinat împotriva Covid în cursul zilei de luni

 După cum reiese din datele statistice ale Direcției de Sănătate Publică Suceava, cinci suceveni diagnosticați cu Covid 19 au decedat în ultimele 24 de ore. Patru decese s-au înregistrat la Spitalul Municipal Rădăuți, iar unul la Spitalul Județean Suceava. Niciunul dintre cei cinci suceveni decedați nu era vaccinat împotriva Covid 19.

Reprezentanții DSP sunt îngrijorați de numărul de decese înregistrate în ultimele zile în rândul sucevenilor nevaccinați împotriva Covid 19 și continuă să tragă un semnal de alarmă, în speranța că numărul vaccinărilor va crește.

Astfel, în cursul zilei de luni, în județul nostru s-a vaccinat un număr de 264 de persoane. Dintre acestea, 211 au primit prima doză de vaccin, iar 53 de persoane au primit doza a doua de vaccin anti Covid 19. La centrul de la Spitalul Gura Humorului s-au făcut 15 vaccinuri împotriva Covid 19, la cel din incinta parcului ZOO Rădăuți s-au vaccinat 16 persoane, la centrul comunitar de vaccinare din Vatra Dornei s-au vaccinat tot 16 persoane. Centrul de vaccinare de la sala de sport a Colegiului Național ”Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc a avut 15 pacienți, la cel de la Sala de Sport Fălticeni nu s-a vaccinat nimeni în cursul zilei de luni, iar la centrul de vaccinare de la Iulius Mall s-au vaccinat 88 de persoane. La Siret s-au făcut 24 de vaccinuri și 61 la drive-through amplasat la Shopping City Suceava. Ate șase persoane s-au vaccinat la Spitalul Municipal Rădăuți, iar medicii de familie din județ au vaccinat în total 23 de persoane.

Până acum, în județul nostru s-au vaccinat împotriva SarsCov2 103.715 persoane, din care 85.145 de persoane au primit și doza a II-a de vaccin anti Covid 19. (C.R.)

Vezi si

Polițiștii de frontieră au descoperit că Mercedesul de 35.000 de euro al unei femei din Suceava este furat din Olanda

Marți, 24 mai, în jurul orei 18.30, un echipaj al poliției de frontieră a identificat …