Tuesday , May 28 2024

Cinci studenți ai Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor au primit burse private

Cinci studenți ai Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din Suceava au primit burse private pentru că s-au remarcat în domeniul algoritmilor și metodelor de automatizare a navigării și introducerii de date în aplicații software, al algoritmilor bazați pe machine learning, recunoaștere de imagini și comenzi vocale și studierii soluțiilor software care aplică algoritmii de automatizare.

Vineri, 25 martie, într-un cadru festiv, Endava România SRL a oferit bursele, în valoare de 2.000 lei net fiecare, studenților Ștefan Șovea, Calculatoare, anul IV – licență, Cosmin Vasite Todircă, Calculatoare, anul III – licență, Lucian Vasile Romega, Electronică aplicată, anul III – licență, Cătălin Mariuc, Calculatoare, anul II – licență, Cătălin Cucu, Calculatoare, anul II – licență.

„Colaborarea facultății noastre cu firmele de IT din zonă este intensă și se bazează pe găsirea de soluții de sprijin financiar a celor mai buni studenți, colaborări în domeniul cercetării și identificarea de locuri de muncă bine plătite pentru absolvenții noștri” a precizat prof. dr. ing. L. Dan Milici, decanul FIESC. (O. N.)

 

Vezi si

Profesorul Ciprian Anton: Am încredere că sportul sucevean va avea viitor cu primarul Lucian Harșovschi

Ciprian Anton este profesor-antrenor de educație fizică și sport-specializare fotbal. Director al Liceului cu Program …