Thursday , February 9 2023

Cinci studenți ai Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor au primit burse private

Cinci studenți ai Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din Suceava au primit burse private pentru că s-au remarcat în domeniul algoritmilor și metodelor de automatizare a navigării și introducerii de date în aplicații software, al algoritmilor bazați pe machine learning, recunoaștere de imagini și comenzi vocale și studierii soluțiilor software care aplică algoritmii de automatizare.

Vineri, 25 martie, într-un cadru festiv, Endava România SRL a oferit bursele, în valoare de 2.000 lei net fiecare, studenților Ștefan Șovea, Calculatoare, anul IV – licență, Cosmin Vasite Todircă, Calculatoare, anul III – licență, Lucian Vasile Romega, Electronică aplicată, anul III – licență, Cătălin Mariuc, Calculatoare, anul II – licență, Cătălin Cucu, Calculatoare, anul II – licență.

„Colaborarea facultății noastre cu firmele de IT din zonă este intensă și se bazează pe găsirea de soluții de sprijin financiar a celor mai buni studenți, colaborări în domeniul cercetării și identificarea de locuri de muncă bine plătite pentru absolvenții noștri” a precizat prof. dr. ing. L. Dan Milici, decanul FIESC. (O. N.)

 

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …