Thursday , September 29 2022

Cinci șoferi depistați în trafic fără permis valabil, în acest week-end

Cei cinci, prinși de polițiști în trafic la volanul unor mașini, deși nu aveau permis de conducere ori acesta era reținut sau anulat, s-au ales cu dosare penale  

politia rutiera

Pe 11 martie 2016, la ora 09.00, un echipaj al Postului de Poliție Arbore a fost anunțat că pe raza localității s-a produs o tamponare. Din cercetările făcute de polițiști a rezultat că, în jurul orei 08.30, Ilie Bahan, de 39 de ani, din orașul Solca, în timp ce conducea pe DJ 209 I autoutilitara Fiat Ducato, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un copac de pe marginea stângă a drumului, provocând avarii la mașină. Cum bărbatul mirosea a băuturi alcoolice, i s-a cerut să sufle în aparatul etilotest, însă a refuzat, după care a fost dus la spital, unde nu a fost de acord să-i fie recoltate probe biologice de sânge. Din verificările făcute de polițiști în baza de date a rezultat că permisul de conducere al lui Ilie Bahan figurează ca fiind anulat.
In aceeași zi, la ora 17.57, un echipaj de la Compartimentul Rutier Rădăuți, în timp ce se afla pe DN 2E, pe raza localității Clit, a oprit pentru control autoturismul Audi A6, ce circula cu viteza de 96 km/h în localitate. La volan se afla Nicolae Lehu, de 37 de ani, din orașul Siret. In urma verificărilor făcute în baza de date a poliției s-a constatat că sireteanul are permisul reținut pentru infracțiunea de „conducere auto sub influența băuturilor alcoolice”. In mașină se afla și proprietarul Constantin B., de 63 de ani, din orașul Vicovu de Sus, care a menționat că i-a vândut autovehiculul lui Nicolae Lehu, știa că acesta are permis de conducere, dar că nu avea cunoștință că este suspendat. Nicolae Lehu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
La data de 12 martie 2016, o patrulă din cadrul Secției 4 de Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe DC Costișa, pe raza comunei Frătăuții Noi, autoutilitara Mercedes Benz condusă de Marius Fercal, de 19 ani, din localitate. In urma verificărilor făcute de polițiști a rezultat că tânărul nu are permis de conducere. De asemenea, oamenii legii au stabilit că proprietarul autoutilitarei este Ilie Pleșa, de 45 de ani, din Frătăuții Noi, care, deși știa că Fercal nu are permis de conducere, i-a încredințat mașina  spre a o conduce.
Tot la data de 12 martie a.c., în jurul orei 17.50, o patrulă din cadrul Poliției orașului Salcea a oprit pe DN 29, pe raza localității Plopeni, autoturismul Volkswagen Golf condus de George Baran, de 20 de ani, din comuna Scheia. In urma verificărilor făcute în baza de date a poliției a rezultat că tânărul nu are permis de conducere. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Ieri dimineață, în jurul orei 02.27, un echipaj din cadrul Secției 12 de Poliție Rurală Preutești a oprit pentru control pe DJ 208E, pe raza comunei Dolhești, autoturismul Ford Galaxy condus de Stefan Costan, de 34 de ani, din municipiul Fălticeni. Fiind verificat în baza de date a poliției, a reieșit că fălticeneanul figurează cu permisul de conducere reținut. Pe numele celor cinci indivizi depistați în trafic la volanul unor mașini fără a avea permis de conducere valabil au fost întocmite dosare penale. (Dănuț ZUZEAC)

Vezi si

Primarul Lungu felicită Foresta după meciul cu UTA Arad și anunță că acum se toarnă fundațiile la Baza sportiva tip 1, unde va fi construit un nou stadion

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a participat la meciul de fotbal din Cupa României dintre …