Saturday , December 3 2022

Cinci refugiați din Ucraina, diagnosticați cu Covid, au fost internați în ultimele 24 de ore

Au fost internați doi pacienți la Spitalul Județean și câte unul la spitalele din Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc și Siret

Cadrele medicale sucevene îi sfătuiesc pe refugiații din Ucraina să se vaccineze împotriva Covid 19 pentru că în ultimele zile s-a simțit o creștere a numărului persoanelor infectate cu acest virus. Numai în ultimele 24 de ore, în județul Suceava au fost internați cinci pacienți care prezentau forme grave de boală și necesitau tratament de specialitate și monitorizare atentă.

Doi pacienți au fost internați în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județeam, iar câte unul la spitalele din Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc și Siret.

Pe lângă aceștia, în spitalele din județul nostru au mai fost internați, în cursul nopții de duminică spre luni, încă 12 pacienți refugiați din Ucraina. La unitatea spitalicească suceveană au ajuns trei mămici lăuze care au nevoie de îngrijiri medicale, împreună cu nou-născuții lor, micuții fiind internați în secția de Neonatologie. În total, în secțiile Spitalului Județean s-au făcut 13 internări în 24 de ore. (C.R.)

Vezi si

Foresta încheie anul cu o deplasare dificilă la Bacău

  “Galben-verzii” joacă pe terenul celei de-a doua clasate sâmbătă, de la ora 14.00 Foresta …