Friday , December 9 2022

Cinci candidați nu vor participa la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director școlar

Vineri are loc proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea 2021. Cinci candidați au anunțat că sunt în carantină sau sunt infectați cu COVID și nu vor putea participa la examen.

”Am fost înștiințați de către cinci candidați la concurs că nu vor putea susține proba de vineri fiindcă sunt bolnavi de COVID sau se află în carantină. Ei vor susține proba scrisă în cadrul sesiunii suplimentare”, a informat inspectorul școlar general adjunct Ioan Puiu.

Drept urmare, sunt așteptați să susțină proba scrisă, vineri, 295 de candidați, care concurează pentru cele 217 posturi vacante de director și 55 de director adjunct.

Proba va începe la ora 10:00 și va dura două ore, centrul special de examen fiind la Colegiul Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava.

După finalizarea rezolvării testului standardizat, dar nu mai târziu de 120 de minute, fiecare candidat va preda foaia de concurs și ciorna responsabilului de sală, pe baza unui borderou tipizat. Candidații vor rămâne în sală în vederea participării la etapa de evaluare a testului, iar rezultatele probei scrise vor fi afișate tot în cursul zilei de vineri. (O. N.)

 

Vezi si

Amendă de 40.000 lei pentru o firmă de dezmembrări auto din comuna Moara

Garda de Mediu Suceava a primit o sesizare privind disconfortul provocat vecinătăților prin zgomot, fum …