Wednesday , November 30 2022

Cimpa ramane in continuare in arest

Ieri, C\t\lin Cimpoa[i zis Cimpa s-a prezentat `n fa]a magistra]ilor suceveni cu o cerere la liberare provizori sub control judiciar n judec\torii i-au respins recursul acestuia, astfel c\ Cimpa va sta `n continuare `n arestul poli]iei sucevene
Ieri, la Tribunalul din Suceava s-a prezentat C\t\lin Cimpoia[i care este cercetat pentru „[antaj” [i „lipsire de libertate `n mod ilegal”. Acesta a cerut `n fa]a instan]ei s\ fie cerceta `n stare de libertate `ns\ se pare c\ dorin]a sa nu a fost acceptat\ de judec\tori, magistra]ii resping=ndu-i recursul pe motiv c\ ar fi nefondat. Astfel c\ Cimpoa[i urmeaz\ s\ r\m=n\ `n continuare `n arestul IPJ Suceava.
Amintim c\ C\t\lin Cimpoia[i, cunoscut sub porecla de “Cimpa”, a ajuns `n arestul poli]iei dup\ ce a `nc\lcat ordinul primit de a nu p\r\si localitatea de domiciliu – Suceava – [i s-a deplasat `n comuna {cheia. Cimpa s-a ales cu restric]ia de a p\r\si localitatea dup\ ce `n seara de 21 octombrie 2012, l-a chemat pe Marian Mo[neagu `n apartamentul s\u, din muncipiul Suceava, sub pretextul c\ dore[te s\ discute cu el. Ajuns `n casa acestuia, Mo[neagu le-a declarat poli]i[tilor c\ a fost b\tut [i lipsit de libertate de c\tre Cimpoia[i, care era `mpreun\ cu Dumitru B`rtoiu, de 39 ani, din comuna {cheia [i Ionu] Plopan, de 32 ani, din municipiul Suceava. Motivul pentru care ar fi fost b\tut este o datorie mai veche nepl\tit\. Victima a fost examinat\ medico – legal concluzion=ndu-se c\ are r\ni la nivelul m=inilor, a picioarelor dar [i a fe]ei, av=nd nevoie de 8 – 9 zile de `ngrijiri medicale. ~n urma probelor str=nse C\t\lin Cimpoe[ a fost re]inut [i urmeaz\ s\ fie cercetat penal sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunilor de „[antaj” [i „lipsire de libertate `n mod ilegal”. (Constantin ZUZEAC)
 

Vezi si

Mănăstirea Teodoreni se va extinde începând cu anul viitor

Un nou corp de chilii va fi construit, cel mai probabil de anul viitor sau …

No comments

  1. In arest cu ei … detentie pe viata … el si cu “Dan Popovici” – sunt capul afacerilor cu etnobotanice chiar si cu droguri care distrug adolescentii din orasul nostru … INCHISOARE ANIMALELOR !

  2. …asta da “interlop”,se vede ca e imbracat fie de la caritas fie de la secondhand,astia da interlopi de suceava.

  3. bucovinean cinstit

    Acolo-i este locul,dupa gratii,interlop nenorocit!!!!!Sper sa urmeze si alti smecheri de Suceava,niste hoituri umblatoare!!!Oameni de nimic,niste sifonari,oameni de zapada!!