Saturday , January 28 2023

Cheresta confiscată și camion cu remorcă indisponibilizat de polițiștii suceveni, după un control în trafic

Duminică, la ora 14.20, un echipaj de poliție format din lucrători ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Câmpulung. Moldovenesc a oprit pentru control ansamblul de vehicule format din cap tractor și semiremorca, care transporta material lemnos (cherestea), conducătorul auto prezentând avizul de însoțire în care era consemnată cantitatea de 51,8492 mc. cherestea tivită, specia molid.

Din primele verificări, a rezultat faptul că există suspiciuni cu privire la transportul de material lemnos în  cauză, respectiv cantitatea transportată nu ar corespunde cu cea înscrisă în avizul de însoțire.

Ansamblul de vehicule a fost condus  la  Atelierul de Producție Sadova, fiind indisponibilizat și predat în custodia paznicului de serviciu al Atelierului de Producție Sadova. Luni, 23 ianuarie, s-au continuat verificările și, în prezența reprezentanților OS Pojorâta, a reprezentanților ISCTR, a conducătorului auto și a administratorului societății transportatoare, s-a inventariat materialul lemnos de pe ansamblul de vehicule. În urma inventarierii, s-a constatat cantitatea de 4,25 mc (în valoare de cca. 4.000 lei) cherestea tivită în plus față de cantitatea consemnată în avizul de însoțire emis, motiv pentru care s-a procedat la confiscarea acesteia și sancționarea contravențioanlă cu amendă în valoare de 4.000 lei. Totodată, s-a procedat la indisponibilizarea ansamblului de vehicule, fiind aplicată de către ISCTR și sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 6.000 lei pe conducătorul auto pentru refuzul de a supune vehiculul verificării prin cântărire.

 

Vezi si

Comemorare a Holocaustului, la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți

Elevii Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, din clasele a X-a E și a XI-a F, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.