Thursday , October 6 2022

Cerşetoarea care a jefuit bătrâni suceveni a fost prinsă de poliţişti

politie

O tânără de etnie rromă din Scheia a fost reţinută de poliţişti, după ce a intrat în locuinţele a doi bătrâni din Suceava şi le-a furat portofelele. Victimele, în vârstă de 78, respectiv 87 de ani, fiindu-le milă de individa care cerşea pe străzi, au invitat-o la ei în apartament pentru a-i da de mâncare şi haine. Aceasta, în momentul în care bătrânii nu erau atenţi, le fura portofelele şi se făcea nevăzută

Poliţia municipiului Suceava a primit o reclamaţie luni, 10 februarie 2014, la ora 08.20, din partea unui bătrân în vârstă de 78 de ani, din localitate, conform căreia în data de 8 februarie a.c., o tânără de etnie rromă i-a furat din locuinţă un portofel cu bani. Din cercetările poliţiştilor a reişeit că pe 8 februarie 2014, reclamantul a primit în holul apartamentului o cerşetoare, căreia i-a dat din portofel suma de 10 lei, după care s-a dus până în sufragerie pentru a-i da şi nişte haine, ocazie cu care individa i-a furat din buzunarul hainei portofelul. Ca urmare a investigaţiilor făcute de agenţi a fost prinsă Maria Cuţitaru, de 18 ani, din comuna Scheia, care a negat faptul că i-a furat bătrânului portofelul. Cercetările sunt continuate de oamenii legii sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
Maria Cuţitaru este principala suspectă şi în cazul furtului din data de 6 februarie 2014, comis asupra lui Valentin S., de 69 de ani, din municipiul Suceava. Bătrânul a reclamat că în data de 5 februarie 2014, o tânără de etnie rromă i-a furat din apartamentul său din municipiul Suceava, o pereche de pantaloni în care avea un portofel şi suma de 87 de lei. In urma cercetărilor făcute de poliţişti s-a stabilit că pe 5 februarie a.c., în jurul orei 15.20, bătrânul în timp ce era în zona „Nordic” din municipiul Suceava, a văzut o tânără de aproximativ 18 ani care cerşea. Făcându-i-se milă, acesta a invitat-o pe cerşetoare la el acasă, unde i-a dat de mâncare, după care a mers în baie pentru a pune apă într-un vas de bucătărie. In momentul în care a revenit în cameră, după 2 – 3 minute, a observat că tânăra pe care a primit-o în apartament a plecat, luând cu ea o pereche de pantaloni de culoare albastră în care avea un portofel cu suma de 87 de lei şi alte documente personale. Valoarea prejudiciului se ridică la suma de 90 de le. (C. ZUZEAC)

Vezi si

Sucevenii pot plăti prin sms pentru eliberarea cărților de identitate

Începând de miercuri, 5 octombrie, sucevenii pot plăti prin SMS taxele pentru eliberarea cărților de …