Sunday , February 5 2023

Cerere de eliberare provizorie, refuzata in cazul unui inculpat din grupul lui Iova

Tribunalul Suceava a respins ieri, cererea de liberare provizorie sub control judiciar `n cazul lui Mihai Mihail zis [i “Mi[a” din comuna Gr\me[ti, suspect de trafic cu ]ig\ri [i constituire de grup infrac]ional organizat, arestat `n data de 12 noiembrie dup\ o ac]iune realizat\ de poli]i[ti ai IPJ Suceava – Serviciul de Investigare a Fraudelor – Biroul Combaterea Fraudelor Vamale [i DGPI, în cooperare cu ofi]eri de poli]ie judiciar\ din cadrul DCIT  a Inspectoratului General al Poli]iei de Frontier\  [i Serviciul Echipe Mobile a Autorit\]ii Na]ionale a V\milor.
Ap\r\torul s\u, avocatul Marius R\d\cin\ a expus faptul c\ referitor la clientul s\u nu se poate spune c\ face parte dintr-o grupare organizat\, el fiind suspectat `ntr-un singur transport de ]ig\ri c\tre Gheorghe Pl\cint\, `n cealalt\ fapt\ de care este acuzat, nici m\car procurorii nu [tiu cu certitudine cantitatea de ]ig\ri transportat\ sau persoanele care au participat. De asemenea, acesta a subliniat faptul c\ `n dosar exist\ o singur\ fotografie cu “Mi[a”, surprins\ `n timp ce acesta cump\ra o tastatur\ de la un magazin din municipiul Suceava.
C=teva ore mai t=rziu, Tribunalul Suceava a am=nat judecarea cererii de revocare a m\surii de arest preventiv `n cazul lui Ioan Sava, re]inut `n acela[i caz, pe motiv c\ avocata acestuia, Geanina S=rghie are niste probleme medicale dovedite printr-o adeverin]\ medical\. Magistra]ii au ales ziua de 26 noiembrie pentru reanalizarea acestei cereri. (Cezar P|UN)

Vezi si

Preotul Cătălin Moroșan, din Gura Humorului, care slujește în Arhiepiscopia Tomisului, se află de câteva zile în stare critică la ATI la Constanța

Părintele, în vârstă de doar 30 de ani,  este originar din Gura Humorului și a …