Wednesday , December 7 2022

Cerc de lectură în limba engleză, organizat de Biblioteca Bucovinei

Biblioteca Bucovinei ”I. G. Sbiera”, Secția împrumut pentru copii, invită micii cititori la Cercul de lectură în limba engleză. Lecturările se vor desfășura cu ajutorul a două profesoare voluntare, Daniela Babii, de la Şcoala Gimnazială nr. 10 Suceava, și Monica Arotăriței, de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava.

Lectura unor cărți cu text simplificat, pe diferite grade de dificultate, numite readere, ascultarea CD-urilor atașate cărților și traducerea lor, vizionarea DVD-urilor cu filme realizate după cărțile citite, vor ajuta copiii înscriși în acest proiect să-și aprofundeze cunoștințele de limbă engleză. Astfel, aceștia vor avea posibilitatea să-și îmbunătățească pronunția și să-și îmbogățească vocabularul prin conversație, joc și revizuirea regulilor gramaticale – toate aceste activități desfășurându-se într-o atmosferă relaxată, de vacanță, în ambientul plăcut al sălilor Bibliotecii Bucovinei.

Activitățile vor avea loc în fiecare joi, cu începere de la ora 18.00, la Sala de artă ”Elena Greculesi” a bibliotecii, situată la etajul I al corpului A. (O. N.)

Vezi si

Conflict la Școala Gimnazială Zamostea. Directoarea a chemat Poliția în ajutor, iar o profesoară Ambulanța

Disensiunile dintre corpul profesoral și directoarea școlii din Zamostea mocnesc de ceva timp, iar la …