Friday , February 3 2023

Centrul Județean de Excelență Suceava oferă elevilor de clasa a IV-a șansa să se pregătească pentru performanță

Centrul Județean de Excelență Suceava a decis ca, în acest an, să ofere pregătire pentru performanță elevilor de clasa a IV-a, pentru disciplina matematică. În paralel, elevii vor desfășura activități de dezvoltare personală, consiliere și orientare școlară, dezvoltare de abilități etc.

Înscrierea elevilor are loc în perioada 8-18 noiembrie, iar părinții/ tutorii legali trebuie să transmită documentele în format electronic, pe adresa Centrului de Excelență Suceava – [email protected], urmând ca apoi să depună dosarele în format fizic la secretariatul școlii de proveniență.

”Cum orice proiect nu poate rămâne singular, suntem deschiși propunerilor pentru alte activități ce se pot desfășura prin intermediul Centrului Județean de Excelență Suceava, în limitele atribuțiilor acestuia și a normativelor în vigoare”, a transmis prof. Gabriela Scutaru (foto), directorul Centrului Județean de Excelență Suceava.

Cursurile se vor desfășura atât în format online, cât și fizic (după caz), în cadrul Colegiului Național ”Ştefan cel Mare” Suceava, dar și în școli gimnaziale, funcție de activitățile propuse. În cadrul acestui proiect, va fi organizată, pentru început, o grupă de 20 de elevi, pentru disciplina matematică. În cazul în care numărul elevilor înscriși depășește 20, va fi organizată o selecție a acestora, sub forma unui test cognitiv din materia predată la clasă. (O. N.)

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …