Thursday , December 1 2022

Cele mai noi modele KIA, la showroomul organizat la Iulius Mall

P=n\ duminic\ seara, opt noi modele de automobile Kia pot fi vizionate de suceveni la intrarea `n incinta Iulius Mall n dealerul AutoBitti ofer\ consultan]\ financiar\ [i tehnic\ pentru achizi]ionare [i o garan]ie de [apte ani “din bar\ `n bar\”
~n perioada 22 – 24 iulie AutoBitti SRL Suceava, dealer autorizat al autoturismelor Kia Motors, prezint\ publicului sucevean `ntreaga gam\ auto Kia. Expozi]ia de automobile coreene poate fi admirat\ la intrarea `n incinta Iulius Mall de cei interesa]i de designul unic al produselor Kia, cu celebrul “bot de tigru” care a devenit o identitate puternic\ de brand la nivel mondial.
Kia Cee’d cu cele trei versiuni ale sale, Kia Soul, Kia Venga [i Kia Picanto, dar [i cele dou\ modele SUV – Sportage [i Sorento, reprezint\ faimoasa marc\ `n “showroomul” organizat la Iulius Mall. Dintre acestea, cel mai recent model este Kia Picanto, care a fost redesenat [i reproiectat cu `ndr\zneal\, pentru a inspira un aer de soliditate [i maturitate, fiind mai lung dec=t modelul anterior [i cu un ampatament m\rit.
Liviu Livinschi, director de v=nz\ri AutoBitti, a explicat c\ prin aceast\ expozi]ie este vizat\ consacrarea re`ntoarcerii m\rcii Kia pe pia]a sucevean\ dup\ o absen]\ de aproximativ doi ani. “~n inten]ia de a face acest lucru cu profesionalism, oferim consultan]\ de achizi]ionare, inclusiv financiar\, pentru cei care `[i doresc o nou\ ma[in\ [i punem la dispozi]ia proprietarilor mai vechi sau mai noi unul dintre cele mai bine echipate serviceuri din nordul Moldovei”, a precizat coordonatorul prezent\rii auto.
Argumentele pe care Kia le aduce poten]ialilor cump\r\tori `n compara]ie cu alte m\rci de pe pia]a automobilelor ]in de calitatea deosebit\ a fabrica]iei ma[inilor Kia, de dotarea standard la nivel foarte `nalt [i, mai ales, de imbatabila garan]ie de [apte ani `n limita de 150.000 kilometri, “din bar\ `n bar\”. Mai mult, `n perioada de var\, pentru toate autoturismele Kia achizi]ionate din gama Cee’d [i Venga reprezentan]a sucevean\ asigur\ pe l=ng\ cei [apte ani de garan]ie `n limita a 150.000 kilometri [i revizii gratuite timp de [apte ani pentru [oferi. “~i invit\m pe to]i cei interesa]i s\ profite de vremea care, sper\m noi, va fi rezonabil\ [i s\ ne viziteze la Iulius Mall Suceava. ~i a[tept\m, de asemenea, [i la sediu AutoBitti de pe strada Sofia Vicoveanca nr.4, la ie[irea `nspre F\lticeni”, a ad\ugat Liviu Livinschi.
Automobilele Kia au drept public ]int\ persoanele tinere [i dinamice, cu v=rste `ntre 25 [i 45 de ani. Marca este recunoscut\ la nivel mondial pentru siguran]\ [i design. Peste 2,1 milioane de vehicule pe an sunt realizate `n 13 facilit\]i de produc]ie [i asamblare `n opt ]\ri, care sunt apoi v=ndute [i servisate printr-o re]ea de distribuitori [i dealeri care acoper\ 172 de ]\ri. La `nceputul acestui an, Kia Motors a dep\[it 10 milioane de ma[ini exportate [i este un brand tot mai recunoscut [i iubit de clien]ii din `ntreaga lume. (Andreea DIACONU)

Vezi si

Tânăr din Bogdănești, fără permis, prins extrem de beat la volan

În noaptea de marți spre miercuri, la ora 01.32, în afara localității Baia, în zona …