Friday , April 19 2024

Cele mai multe locuri de muncă vacante, publicate de AJOFM Suceava, sunt pentru zona Câmpulung Moldovenesc

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Suceava a făcut publică oferta angajatorilor de la nivelul județului, care caută să angajeze în această perioadă 175 de oameni. Majoritatea posturilor sunt pentru persoane fără sau cu puțină experiență în domeniu.

Un număr mare de locuri de muncă sunt disponibile pentru persoanele din zona Câmpulung Moldovenesc, și anume 53 de posturi, dintre care 51 sunt oferite de societatea VMP Construcții edilitare, 16 fiind pentru instalatori apa-canal. La acestea se adaugă un post de farmacist și unul de asistent farmacie.

În zona Vatra Dornei sunt vacante două posturi de ajutor de bucătar, două posturi de îngrijitor spații hoteliere, două posturi pentru necalificați perscuit și vânătoare, dar și șase posturi de stivuitoriști, două locuri de muncă pentru electricieni de întreținere și reparații, unul de manipulant mărfuri și două de mecanic utilaj.

În lista posturilor vacante se regăsesc și locuri de muncă în cadrul Spitalului Municipal Fălticeni, care are nevoie de cinci asistenți medicali generaliști, un asistent farmacist, doi asistenți medicali laborator și un asistent medical radiologie, dar și doi statisticieni medicali, un sudor și un instalator.

Compania Denis din Suceava caută, în continuare, 15 muncitori necalificați încălțăminte și marochinărie și 5 confecționeri, alte 14 posturi de lucrător comercial sunt disponibile la Premier Restaurants România – McDonalds Suceava, iar în Voievodeasa, comuna Sucevița, este nevoie de 12 ospătari.

Structura pe niveluri de studii și calificări și datele de contact ale angajatorilor pentru programare la interviu sunt disponibile pe pagina de Facebook a AJOFM Suceava. (O. N.)

Vezi si

Lemn confiscat în valoare de 585.000 lei și amenzi de 556.000 lei aplicate luna trecută de Garda Forestieră Suceava

În luna martie 2024 personalul Gărzii Forestiere Suceava a efectuat în total un număr de …