Saturday , November 26 2022

Cele mai mari note la proba de interviu de luni au fost acordate candidatelor la funcțiile de conducere vacante de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava

Este vorba despre profesoarele Silvia Nuțu, candidata la postul de director, și Gabriela Cazac, care a candidat pentru postul de director adjunct. Din cele 15 interviuri programate luni, au avut loc 13, deoarece doi candidați s-au retras. Un singur candidat, evaluat în cadrul a două interviuri, a luat note mici și nu a promovat proba. Marți sunt programate 12 interviuri, fiind vizate 7 posturi vacante de director și unul de director adjunct. Rezultatul probei de evaluare a interviului se poate contesta în termen de maximum 24 de ore de la afișarea rezultatului.

Primele evaluări de la proba de interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat au avut loc luni. Din cele 15 interviuri programate, au avut loc 13, deoarece doi candidați s-au retras – cel pentru funcția de director al Școlii Gimnaziale Măriței și al doilea candidat la funcția vacantă de director adjunct de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava. În acest caz, candidatul susținuse deja proba de interviu pentru funcția de director prim al colegiului, pentru care a obținut nota 9,70, funcția fiindu-i asigurată pentru că a obținut nota 9 la proba scrisă, cea mai mare din această sesiune a concursului, și nu are contracandidat. Candidatul pentru postul de director adjunct la colegiul ”Pedagogic” a promovat proba cu 9,90, astfel că cele mai mari note la proba de interviu de luni au fost acordate candidatelor la funcțiile de conducere vacante de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava. Este vorba despre profesoarele Silvia Nuțu, candidata la postul de director, și Gabriela Cazac, care a candidat pentru postul de director adjunct.

Un singur candidat, evaluat în cadrul a două interviuri, a luat note mici și nu a promovat proba de luni. Este vorba despre candidatul care a exprimat 3 opțiuni în această sesiune a concursului, și anume una pentru postul vacant de director adjunct de la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava, pentru care a fost notat la interviu cu 4, a doua pentru postul de director la Școala Gimnazială Bivolărie, fiind notat cu 5,80, iar a treia pentru postul de director la Școala Gimnazială nr. 4 Suceava – proba de interviu pentru această funcție vacantă are loc marți.

Alți trei candidați au obținut notă foarte mare – 9,60, doi dintre aceștia candidând pentru cele două funcții de conducere vacante de la Liceul Tehnologic ”Vasile Gherasim” Marginea, iar al treilea este candidatul pentru postul de director adjunct la Colegiul Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava.

A mai fost acordată o notă de 9,20, unuia din cei doi candidați la postul de director de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava, și o notă de 9, pentru candidatul la postul de director la Școala Gimnazială Bivolărie.

Marți sunt programate 12 interviuri, fiind vizate posturile vacante de director la Școala Gimnazială nr. 4 Suceava, Școala Gimnazială nr. 6 Suceava, Școala Gimnazială ”Ion Barbir” Capu Câmpului, Școala Gimnazială Burla, Școala Gimnazială Găinești, Școala Gimnazială ”Constantin Blănaru” Cornu Luncii și Școala Gimnazială ”I. G. Sbiera” Horodnic de Jos, dar și postul de director adjunct de la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava.

Interviul este evaluat cu punctaje exprimate prin numere de la 0 la 10 de către fiecare membru al comisiei, iar nota minimă de promovare este 7. Rezultatul probei de evaluare a interviului se poate contesta în termen de maximum 24 de ore de la afișarea rezultatului. Soluționarea contestațiilor se realizează la nivelul comisiilor constituite în alt județ decât cel în care are loc proba de interviu, conform repartizării realizate de comisia națională de monitorizare și coordonare a concursului. (Oana NUȚU)

 

Vezi si

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat trei ambulanțe noi, complet utilate, către instituții spitalicești din Ucraina

La 25 noiembrie 2022, la sediul spitalului din localitatea Ciudei, Ucraina, a avut loc predarea …