Thursday , February 9 2023

Cele două inspectoare “de română” rămân pe post, chiar dacă au luat doar 6,66 la examenul scris

 Rita Cîntiuc şi Eleonora Bulboacă nu au promovat concursul iniţial, pentru că au luat ambele 6,66 în teza scrisă. Au făcut contestaţie şi, coincidenţă, ambele au rămas pe post. Concursul s-a desfăşurat  în perioada 20 mai – 4 iunie a.c.. La haosul total care domneşte în învăţământul sucevean, e evident că inspectorul general al ISJ, care a coordonat acest concurs, nu va răspunde în faţa nimănui pentru aceste erori sau surprinzătoare coincidenţe  

Inspectoratul Scolar Suceava - martie 2015 [800x600]

Două candidate pentru funcţia de inspector şcolar pentru Limba şi literatura română, Cîntiuc Rita şi Eleonora Bulboacă care nu au promovat concursul iniţial, după rezolvarea contestaţiilor, ambele candidate au fost declarate promovate, astfel încât ocupând fotoliul de inspector şcolar pentru Limba română. Menţionăm că pentru funcţia de inspector şcolar pentru Limba română sunt două norme, adică, cele două candidate vor ocupa câte un fotoliu de inspector şcolar.
Amintim că, atât Cîntiuc Rita, cât şi Eleonora Bulboacă au obţinut acelaşi punctaj la cele cinci probe organizate, astfel încât: la evaluarea CV-ului au obţinut media 9,25 fiecare, la inspecţia specială la clasă au obţinut media 10, tot aceeaşi medie de 10 obţinând-o şi la evaluarea probei practice şi la proba interviului. La proba scrisă, ambele candidate au obţinut media 6,66, precum şi nepromovarea concursului.
Precizăm că concursul pentru ocuparea funcţiilor de inspectori şcolari din cadrul Inspectoratului Scolar Judeţean Suceava, la care s-au înscris 33 de candidaţi, s-a desfăşurat în în perioada 20 mai – 4 iunie a.c. Inainte de contestaţii, au fost ocupate 23 de fotolii din ISJ, iar după afişarea rezultatelor finale, încă doi inspectori şcolari au promovat concursul, păstrându-şi funcţia din ISJ. (I.G.N.)

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …

5 comments

  1. e de necrezut!!!

  2. Cu urlete si istericale, sau cu plocoane.

  3. Ce mizerie!Cat de mult au ținut cu dinții de scaun.Cele 2 sunt de zeci de ani inspectoare,una din Fălticeni face naveta deși nu conduce-o cheltuială suplimentară și nu s-au dus unde le e locul.Ce nerușinare!Fac tam tam la inspecții sa li se umple poșetele ,că altceva nu urmăresc.De aceea orele de rom .de la școli generale până la licee mai mult …nu se mai mult nu se desfășoară.

  4. Merge si asa. Totusi notele de 6.66 sunt pentru concurenti submediocri nu pentru inspectori scolari de specialitate. Cum va decurge o inspectie la clasa cu astfel de notari?

  5. Deci pana si inspectorii sunt repetenti la noi in judet…..
    De ce nu se intreaba nimeni cum de la evaluari au luat cele doua cucoane note de 10, dar cand au avut hartia in fata abia au legat trei cuvinte …. ce pretentii sa mai aibe parintii de la asa profesori ?!