Monday , August 8 2022

Cel mai nou cabinet de chirurgie estetică din Suceava s-a deschis la Clinica Adent

Este vorba despre Esthetic Center din Iași, care va acorda servicii de chirurgie estetică pacienților suceveni. Săptămâna viitoare vor avea loc primele consultații 

In cadrul Clinicii Adent – Dr. Cristof s-a deschis cel mai nou cabinet de chirurgie estetică din Suceava, în cadrul căruia cei mai buni medici ai centrului Esthetic Center din Iași își vor desfășura activitatea și la Suceava, oferind pacienților consultații de chirurgie plastică, prin aplicarea celor mai noi tehnologii în domeniu.Esthetic Center

Clinica va pune la dispoziție servicii chirurgicale, non-chirurgicale și anti-aging. “Se va folosi o gamă largă de acizi hialuronici, produse de înaltă calitate, cu efecte vizibile imediat, fără cicatrici și dureri. Familia Esthetic Center a luat naștere din dorința de a oferi pacienților noștri un cadru medical profesional, dar prietenos, axat pe nevoile lor și oferirea celor mai bune soluții. Clinica noastră va pune la dispoziție servicii chirurgicale, non-chirurgicale și anti-aging. Avantajul pentru pacienții noștri este reprezentat de faptul că pot găsi într-un singur loc soluții pentru toate nevoile lor estetice. La Esthetic Center ne mândrim cu studiere amănunțită și aplicarea celor mai noi tehnologii, dar și cu oferirea celor mai sigure tratamente. Suntem mereu la curent cu ultimele inovații atât în ceea ce privește tehnicile chirurgicale, cât și cu cele non-chirurgicale pentru a oferi cele mai bune servicii. Tehnicile noastre, perfecționate în ani de experiență și mii de cazuri tratate, aduc cea mai bună abordare chirurgicală și cele mai bune rezultate. In clinica noastră găsiți ultimele aparate și platforme laser fabricate și utilizate în UE și USA, unele dintre ele fiind unice în regiunea Moldovei”, a prezentat doctorul Andrei Cristof cabinetul Esthetic Center din Suceava. In cadrul acestei clinici, pacienții vor beneficia și de tratamente non-chirurgicale de remodelare a feței, dar și de consultații referitoare la chirurgia sânului, feței și zonelor intime, intervenții efectuate de medicul chirurg estetician Ovidiu Rusu, supervizat de celebrul medic Raid Issa, specializat pe chirurgie estetică și reparatorie, doctor în cadrul clinicii Esthetic Center Iași.

“Doctorul Issa este iordanian, însă mama sa e româncă. Tatăl său a studiat medicina în România, la Timișoara, apoi familia s-a stabilit în țara arabă situată în permanentul punct nevralgic al Orientului Apropiat. Tânărul a îmbrățișat cariera tatălui, refăcând totodată și drumul acestuia în România. A studiat medicina, însă nu la Timișoara, ci la Iași, unde a rămas să și profeseze, acum venind să ne ajute și la Suceava”, a completat medicul Andrei Cristof.

Pacienții interesați de astfel de consultații pot obține informații direct de la sediul Clinicii Adent – Dr. Cristof, situată pe Aleea Nucului, numărul 7A sau prin telefon, la numărul 0770.186.986. (C.R.)

 

Vezi si

111 cazuri noi de COVID în județul Suceava. Crește numărul internărilor: 165 de bolnavi spitalizați, 31 fiind copii

111 cazuri de infectare cu coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în …

One comment

  1. Bunorean Elisabete

    Abea aștept foarte tare