Tuesday , June 18 2024

Cei mai buni studenți ai USV vor primi o tabletă inteligentă cu stilou digital asociat

În ședința de marți, 28 martie a.c., Consiliul de Administrație al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a aprobat achiziționarea și distribuirea unor tablete inteligente cu stilou digital asociat, pentru actualii și viitorii studenți ai universității.

Astfel, de această bursă specială vor putea beneficia studenții care, la finalul concursului de admitere 2023, vor fi declarați admiși în anul I, studii de licență, și care au avut media la bacalaureat de minimum 9,00.

Referitor la actualii studenți ai USV, hotărârea prevede acordarea bursei speciale unui număr de 15% dintre studenții fiecărei facultăți de la studii universitare de licență, forma de învățământ cu frecvență, aflați în anul universitar 2022-2023, în anul I de studiu – pentru programele de studiu de 3 ani, și în anii I și II – pentru studenții de la programele de studiu cu durata de 4 ani. Acordarea bursei speciale (tabletă inteligentă cu stilou digital asociat) va fi condiționată de prezența la activitățile didactice în proporție de cel puțin 75% și va ține cont de ordinea mediilor, la finalul anului universitar, se arată într-un comnicat transmis de USV.

Tabletele vor fi distribuite la cererea studenților și vor putea fi utilizate pe durata școlarizării lor la USV.

Vezi si

A început modernizarea străzii Luceafărului din cartierul George Enescu

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat deschiderea unui nou șantier în zona George Enescu, …

error: