Tuesday , January 31 2023

Cei doi candidați la postul de director de școală rămași neevaluați așteaptă încă o soluție de la Minister

A trecut deja o săptămână de la încheierea oficială a probelor de concurs pentru ocuparea unei funcții în unitățile de învățământ. Situația candidaților care nu au putut fi evaluați din cauza faptului că nu s-a întrunit comisia de concurs în plen rămâne încă incertă, deoarece Ministerul Educației nu a trimis nici acum un răspuns către ISJ Suceava

 Inspectoratul Scolar Suceava - martie 2015 [800x600]


După aproape o săptămână de la încheierea concursului pentru ocuparea unui post de conducere în una dintre instituțiile de învățământ sucevene, Inspectoratul Scolar Județean încă nu a primit un răspuns de la Minister în ceea privește situația celor doi candidați rămași neevaluați.
Deși a trecut deja perioada de depunere a contestațiilor la concursul pentru ocuparea unui post de conducere în una din instituțiile de învățământ sucevene, candidații rămași neevaluați nu știu dacă mai au sau nu vreo șansă la funcția pentru care și-au depus candidatura.
Cei doi candidați nu au putut fi evaluați până la data limită de desfășurare a probelor de evaluare a CV-ului și de susținere a interviului deoarece la niciuna dintre cele trei reprogramări care au fost făcute cu acordul Ministerului, comisiile de concurs nu s-au întrunit în plen.
ISJ Suceava așteaptă în continuare un răspuns din partea Ministerului Educației, astfel încât să poată clarifica situația celor doi candidați. (A.I.)
 
 
 
 

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …