Monday , December 4 2023

Cei care donează sânge în perioada următoare vor primi gratuit o cafea sau un ceai din partea unei cafenele sucevene

Campania se derulează în perioada 21 noiembrie-21 decembrie. Si studenții creștini ortodocși se alătură campaniei de donare de sânge, dorind să salveze cât mai multe vieți

O cafenea din cartierul sucevean Obcine, se implică în campania de donare de sânge demarată de reprezentanții Asociației Umanitare Nord 2001, și în perioada 21 noiembrie-21 decembrie, oferă tuturor donatorilor care trec pragul Centrului Județean de Transfuzii Suceava, câte o cafea sau un ceai și un bicuite. ”Preocupați de lipsa stocurilor de sânge și de nevoile permanente ale pacienților, au hotărât să încurajeze și să răsplătească donarea de sânge. În perioada 21 noiembrie – 21 decembrie 2022 tuturor donatorilor care se prezintă la Centrul Judetean de Transfuzie Sanguină Suceava, cafeneaua le oferă în semn de apreciere o cafea sau un ceai și un biscuite. Pentru a putea beneficia de acest ‘alint’, doritorii trebuie să facă dovada donării de sânge. Prezintă un cartonaș personalizat al campaniei vizat la Centrul de Transfuzie. Cartonașele pot fi ridicate din incinta cafenelei”, au transmis reprezentanții Fundației Nord 2001.

Deoarece stocurile de sânge sunt aproape de zero în Suceava, și reprezentanții ASCOR se alătură campaniei naționale de donare a sângelui ”Uniți pentru viață” și vor dona în aceste zile. ”Din inima ASCOR pentru inima tuturor, pentru că și tu poți să îți prețuiești viața sprijinind o inimă să continue să bată”, este mesajul studenților creștini ortodocși.

Cei care donează sânge primesc în continuare câte șapte tichete de masă plus un set de analize medicale gratuit. (C.R.)

Vezi si

Cresc tarifele de vizitare la Muzeul de Istorie și la Cetatea de Scaun  

Consiliul Județean Suceava a aprobat, la ultima ședință, un proiect de hotărâre referitor la taxele …