Monday , October 3 2022

Cei aproape 250  de elevi suceveni care au promovat examenele de corigențe se pot înscrie pentru cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului

Inscrierile foştilor corigenți au debutat vineri, 26 iulie

După cum reiese din datele transmise de către reprezentanții I{J Suceava, din cei 280 de elevi din clasele a XII-a şi a XIII-a care au fost corigenți la cel puțin o materie şi nu au putut susține examenul de Bacalaureat, doar 246 au provomat aceste testări şi se pot acum înscrie pentru Bac-ul de toamnă. Potrivit calendarului de desfăşurare a examenului național de Bacalaureat, pe 21 august este programată proba scrisă la Limba şi literatura română – proba Ea), pe 22 august – proba scrisă la Limba şi literatura maternă – proba Eb), iar pe 23 august – proba scrisă obligatorie a profilului – proba Ec). Pe 26 august este programată proba la alegere a profilului şi specializării – proba Ed) – proba scrisă, iar în zilele de 27 şi 28 august este programată evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română – proba A, pe 29 august va avea loc evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă proba B. ~n intervalul 30 august – 2 septembrie va fi evaluarea competențelor digitale, proba D, iar în zilele de 2 şi 3 septembrie va fi evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională, proba C.

Afişarea rezultatelor la probele scrise se va face pe 3 septembrie, până la ora 12,00, iar depunerea contestațiilor în aceeaşi zi, între orele 12.00 – 16.00. Conform calendarului MEN, în perioada 3 – 6 septembrie este prevăzută rezolvarea contestațiilor, afişarea rezultatelor finale fiind programată pe data de 7 septembrie. (Cristina RU{TI)

Vezi si

Sunați la 112 dacă ați văzut acest bărbat!

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei dispărute POPESCU CEZAR VASILE, de 41 …