Sunday , January 29 2023

Ceața a anulat luni toate zborurile de pe Aeroportul Salcea. Situație incerta pentru zborurile de azi

Luni, pasagerii pentru Londra au fost redirecționați pe alte aeroporturi. Zborul cu destinația Memmingen a fost reprogramat pentru astăzi la prânz, dar ceata deasa pune sub semnul intrebarii si zborurile de marti

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, ieri nu s-a putut opera niciun zbor pe Aeroportul Salcea. Avio­nul de la Londra a fost redirecționat pe Aeroportul Iași, iar pasagerii care ar fi trebuit, ieri după-amiază să zboare la Londra și-au primit banii înapoi pe bilete sau au fost reprogramați la alte zboruri. “O parte au fost transportați, cu autocare, pe alte aeroporturi din țară, iar unii au preferat să-și ia banii înapoi și să renunțe la călătorie. Din cauza ceții, vizibilitatea a fost sub 100 de metri. Oamenii au înțeles”, a explicat Ioan Măriuță, director ­ge­neral al Aeroportului Su­cea­va. Majoritatea pasa­­­gerilor au ple­cat au autocarul spre București, de unde urmează să zboare la Londra, în cursul zilei de astăzi.

Zborul cu destinația Mem­mingen ar fi trebuit să aibă loc ieri, dar din aceleași motive, a fost reprogramat pentru astăzi la prânz. “Spe­răm ca mâine (n.r. astăzi) să fie vreme bună și să se poată zbura de pe Salcea”, a completat directorul Ioan Mă­riuță.

Din pacate, ceata deasa nu s-a ridicat nici in dimineata zilei de marti, judetul Suceava fiind sub cod galben de ceata si burnita in aceasta dimineata, cel mai probabil si cursele de astazi urmand a fi anulate sau redirectionate. (C.R.)

 

Vezi si

Amenzi de 10.000 de lei, aplicate unui tânăr de 20 de ani din Mălini prins că transporta ilegal cherestea de 1.100 lei

Vineri dimineață, la Vadu Moldovei, polițiștii au oprit pentru control  o autoutilitară ce transporta material …

2 comments

  1. Romatsa le-a trântit un echipament de categoria a doua second via Cluj . Pentru fraierii de la Sv un ILS Cat 3 e prea scump ,în condițiile în care frații Micula cu Europeandeanks au un război cu statul român via conturile Romatsa .
    Romatsa s-a mișcat bine la dotarea Bacaului Iașului, la Suceava abia au preluat noul turn din 2015 plus pilonul pentru antene . Restul echipamentului necesar , mai la anul .
    Dacă nu e cineva să deschidă niște uși… ILS Cat 3 nu va fi la SCV .
    Păcat, astfel vor avea de suferit în continuare cei care se riscă să zboare de la Suceava , dar mai ales Aeroportul Stefan cel Mare Suceava , riscul de a rămâne și fără actualele zboruri fiind tot mai mare , iar Wizz-ul nu cred ca e societate de binefacere .

  2. Daca stiti ca sunteti cel mai afectat aeroport de catre ceata, solicitati romatsa dotarea cu un ils mai performant.Riscati,in caz contrar,sa va pierdeti clientii si e pacat pt ca sunteti in plina ascensiune…..