Monday , February 6 2023

Ce taxe de la Serviciul Permise și Înmatriculări se vor încasa exclusiv online, în contul RAAPPS

Prefectura Suceava anunță că începând cu data de 1 octombrie plățile aferente operațiunilor de înmatriculare și permise nu se vor mai face la ghișeu.

Astfel, tarifele reprezentând contrava­loarea certificatelor de înmatriculare, auto­rizațiilor de circulație provizorie și permiselor de conducere se vor încasa exclusiv în contul BCR RO94RNCB0082000367331018, ­be­neficiar Regia Autonomă – Administrația ­Pa­trimoniului Protocolului de Stat, utilizând mijloacele de plată: virament, mijloace de plată online, sistemul electronic de plată online (SNEP) – ghiseul.ro – sau POS-ul ce va fi instalat de către RA- APPS la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului- Județul Suceava, după operaționalizare. De asemenea, conform sursei citate „Contravaloarea documentelor menționate NU se mai poate achita la ghișeu”.

Totodată, tarifele aferente confecționării plăcilor cu numere de înmatriculare permanentă, de probă, temporare și provizorii, atribuirii unui număr de înmatriculare ­pre­ferențial sau păstrării combinației numărului de înmatriculare se vor achita în conturile Trezoreriei prin virament, mandat poștal, numerar la ghișeul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului – Județul Suceava sau la casieria Trezoreriei Municipiului Suceava, în condițiile legii. De asemenea, conform sursei citate, documentele de plată emise anterior își păstrează valabilitatea. (D.P.)

secretarasite

Vezi si

150 de medalii aniversare comandate de Primărie pentru 635 de ani de atestare documentară a Cetății de Scaun a Sucevei

Primăria municipiului Suceava va oferi în acest an medalii aniversare la împlinirea a 635 de …