Wednesday , February 8 2023

Ce artiști vor concerta anul acesta la Revelionul în aer liber organizat la Suceava

Primăria Municipiului Suceava este pe cale să finalizeze o procedură de achiziție pentru servicii de organizare a spectacolului de Revelion în aer liber. Teoretic, licitația ar trebui finalizată până la sfârșitul acestei săptămâni, dar este foarte posibil ca în practică lucrurile să nu stea astfel, în sensul că o decizie ar putea fi luata mai repede.

440.000 de lei fără TVA va costa petrecerea respectivă, adică peste 89 de mii de euro. Iar asta fără a fi contractat și focul de artificii. Ce ni se ofertă de acești bani?

Este foarte posibil ca în municipiul Suceava să concerteze de Revelion următorii interpreți de muzică populară: Sorin Filip, Nicolae Vieru, Dana Dăncilă, Lucica Păltineanu, Andra Matei, Ghiorghiță Rotaru, Călin Brăteanu, Alexandru Recolciuc, Gabriela Teișanu, Doina Petroaie, Ciprian Petroaie, Clara Hurjui, Lavinia Penciuc și Irina Filip.

De asemenea, în municipiul Suceava vor concerta de Revelion următorii interpreți și formații de muzică ușoară: BOSQUITO (60 de minute), Anda Adam (40 de minute), Bogdan (Medvedi – de la fosta trupă MAXIM – 45 de minute).

Desigur, în suma de mai sus sunt asigurate transportul, cazarea, masa pentru artiști și pentru stafful acestora, precum și taxele U.C.M.R. – A.D.A și promovarea (de către firma bucureșteană) în mediul online a respectivului eveniment. Prezentatorul evenimentului va fi Ovidiu Rusu.

Spectacolul de Revelion în aer liber va fi în centrul orașului, la scena profesională cu dimensiunea de 10 m X 12 m care va fi însoțită de două Ecrane LED de 48 mp pentru a proiecta diferite materiale de promovare.

„Va fi amplasat într-un punct de maximă vizibilitate pentru cetățeni și turiști”, dau asigurare cei de la firma cu care Municipiul Suceava urmează a face un contract de servicii de organizare a evenimentelor din piața 22 decembrie din Municipiul Suceava cu ocazia Revelionului 2022-2023 (spectacole de muzică, sunet, lumini, scenă, ecrane LED și prezentator). De asemenea, un ecran LED de dimensiunea 6 m x 4 m va fi pe spatele scenei, prevăzut cu procesor pentru proiecție materiale foto-video și asistența tehnică va fi asigurată pe toată perioada spectacolului.

Firma cu care Primăria încheie contractul va avea camere video și macara pentru cameră video, în scopul de a asigura procesor video și producție video, grafică, transmisie steaming Live + Facebook, asistența tehnică pe toată perioada evenimentului fiind cu personal calificat.
Și nu ne oprim aici cu dezvăluirile.

Faptul că în acești bani nu intră și focurile de artificii din noaptea de Revelion nu înseamnă că acestea nu vor avea loc. E drept că la această ediție a Revelionului în aer liber vor fi ceva mai puțini bani decât la precedenta ediție, dar totuși suma care cu puțin depășește 42 de mii de lei fără TVA (puțin peste 8.500 de euro) este totuși îndestulătoare pentru un spectacol reușit alături de artiștii de mai sus.

Contractul nu mai este încheiat cu o firmă din Iași, cum a fost anul trecut, ci cu o firmă din Suceava. De fapt, în cazul spectacolului pirotehnic, a și fost încheiată procedura de achiziție. Spectacolul pirotehnic la scenă va cuprinde single shots – single row cu calibru de 30/40/50mm și baterii evantai în calibru de 20mm; numărul de lovituri la acest spectacol fiind de 200. (Dan PRICOPE)

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Sucevean de 21 de ani, prins la volan drogat cu hașiș si amfetamină

În mașină, polițiștii au găsit și o țigară care probabil conținea marijuana. Luni, în jurul …