Tuesday , October 4 2022

CAZ SOCANT LA DOLHASCA: Un sucevean s-a sinucis intrand cu masina intr-o duba, cu 120 km/h

sursa foto: rtv.net
sursa foto: rtv.net
Un bărbat din Suceava s-a sinucis, miercuri, într-un mod teribil. Acesta a intrat cu viteză de peste 100 km/h într-o dubă care circula din sens opus, pe drumul judetean 208A, la Dolhasca.
Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, din Suceava, a ales să se sinucidă intrand în plin cu un autoturism Ford într-o dubă. Potrivit martorilor şi poliţiştilor, şoferul mergea cu peste 100 km/h, la Dolhasca, pe drumul judeţean 208 A. Acul vitezometrului s-a oprit la 120 km/h.
Se pare că acesta avea probleme mari în căsnicie. Soţia lui a plecat la muncă în străinătate şi i-a cerut să divorţeze. Sinucigasul a vorbit, se pare, chiar azi dimineata cu sotia lui la telefon.
La faţa locului s-au deplasat echipaje de Descarcerare şi mai mulţi poliţişti.
Şoferul autoutilitarei nu a fost rănit, însă se află în stare de şoc. Bărbatul a mărturisit că a încercat pe cât posibil să evite tragedia, însă a văzut cum pur şi simplu şoferul venea spre el cu viteză foarte mare. În urma impactului violent, duba a ajuns în şanţ, fiind avariată.
Rudele victimei banuiau că se va întâmpla o tragedie, au încercat să îl împiedice să recurgă la un asemenea gest, însă nu au reuşit.

Vezi si

Un TIR încărcat cu plite și cuptoare electrice a luat foc la Spătărești (FOTO, VIDEO)

Luni seara, în jurul orei 21.30, a fost anunțat un incendiu la semiremorca unui autocamion …