Saturday , February 4 2023

Câteva zeci de suceveni au ajuns ieri la Urgențe cu tot felul de fracturi după ce au căzut pe gheață

Numărul total al prezentărilor la UPU în ultimele 24 de ore a fost de 232 de pacienți

 Ninsoarea și gerul din ultimele zile au făcut să crească numărul prezentărilor la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean, fiind mai mulți pacienți decât de obicei care au avut nevoie de evaluare ortopedică. Astfel, din cauza gheţii și a zăpezii de pe trotuare, foarte mulţi suceveni au căzut şi s-au ales cu fracturi, luxaţii sau entorse.

Unele victime au necesitat internare, urmând ca zilele următoare să fie operaţi, după ce au fost diagnosticați cu fracturi de şold. O parte importantă dintre cei 232 de pacienți care au necesitat asistență la UPU, în ultimele 24 de ore, sunt victime ale accindetelor rutiere petrecute în muncipiul Suceava și împrejurimi, șoferii acuzând de asemenea că drumurile nu au fost curățate corespunzător.

”În ultimele 24 de ore, în intervalul orar 8.00-8.00, au fost 232 de prezentări în Unitatea de Primire Urgențe”, a menționat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Individ din Arbore, arestat pentru 30 de zile după ce a furat gresie, mobilă și o mulțime de scule, toate în valoare de 40.000 de lei, dintr-o curte din Volovăț

Vineri, 3 februarie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a …