Tuesday , November 29 2022

Cățelușă împușcată, găsită în cartierul Ițcani

Asociația Casa lui Patrocle a fost sesizată, zilele trecute, de o suceveancă din cartierul Ițcani cu privire la un câine rănit ce i-a intrat în curte și n-a mai vrut să plece. Cățelușa, în vârstă de 5 ani, a fost dusă la veterinar, iar radiografiile făcute la piciorul zdrelit au scos la iveală că, de fapt, a fost împușcată și are câteva alice împrăștiate prin ea.

”Parte dintre ele nici nu mai pot fi extrase, căci sunt înfipte în oasele bazinului. Cât despre rana de la picior, avem mai multe ipoteze. Fie că a încercat să și le scoată singură cu dinții, fie a fost prinsă captivă într-un laț, fie a lovit-o o mașină, fie este mâna omului. Povestea sa va rămâne nespusă și doar de ea dusă și știută. Iar în tot acest timp, ea ne privește cu o tristețe copleșitoare. Iar noi pricepem, pentru a mia oară, că printre noi există oameni care au relații dereglate cu ei înșiși, cu viața, cu lumea din jur și ne întrebăm retoric…oare cum putem vindeca un popor de răutatea voluntară?”, au transmis reprezentanții asociației care s-au ocupat de bietul animal.

Autorul va rămâne necunoscut, pentru că nu există probe sau dovezi care să indice făptașul. Cățelușa este internată la cabinetul veterinar unde a fost operată și este bine. Salvatorii i-au pus numele Maria. (O. N.)

Vezi si

Premierul Nicolae Ciucă : La Mulți Ani, frumoasă Bucovină! La mulți ani, tuturor românilor bucovineni!

La 104 ani de la unirea Bucovinei cu Țara, premierul Nicolae Ciucă a transmis un …