Tuesday , March 5 2024

Case inundate la Vatra Dornei

În urma ploilor toren]iale c\zute luni dup\-amiaz\ în municipiul Vatra Dornei, mai multe gospod\rii de pe raza localit\]ii au fost afectate de inunda]ii.
Începând cu ora 18.00, militarii Deta[amentului de pompieri Vatra Dornei au intervenit pentru evacuarea apei din gospod\rii cet\]ene[ti [i subsoluri ale unor societ\]i comerciale.
Întregul efectiv al deta[amentului de pompieri din localitate, inclusiv tura liber\, au lucrat cu 5 autospeciale [i 4 motopompe, pentru evacuarea apei din 14 case, 4 subsoluri [i cur]i ale unor societ\]i comerciale [i 20 de cur]i, gr\dini [i anexe de pe mai multe str\zi din municipiu. De asemenea, în cursul nop]ii, în sprijin au venit [i for]e de la Deta[amentul de pompieri Cîmpulung Moldovenesc, cu o autospecial\ [i 3 motopompe.
Misiunea pompierilor militari s-a derulat începând de la primul apel telefonic, a continuat pe întreg parcursul nop]ii, fiind în desf\[urare [i la ora emiterii buletinului informativ. Tot în urma ploilor toren]iale, un autoturism marca VW, apar]inând lui Marius T.,a fost blocat de aluviuni, pe strada Negre[ti din acela[i municipiu, în\untru afl=nduse dou\ persoane. Cei opt subofi]eri de la deta[amentul Vatra Dornei, cu o autospecial\ [i echipajul SMURD au intervenit cu mijloacele din dotare [i au eliberat cele dou\ persoane.

Vezi si

793 de absenți la Proba obligatorie de la simularea examenului de Bacalaureat 2024

Simularea probelor scrise ale examenului național de Bacalaureat 2024 a continuat, marți, cu proba la …