Monday , December 5 2022

Casa unui pădurar din Poiana Stampei a fost percheziţionată de poliţiştii bistriţeni

Această percheziţie a fost realizată într-un amplu dosar privind comiterea unor infracţiuni silvice, realizate în zona de munte a judeţului Bistriţa Năsăud 

perchezitii 1 [800x600]

Ieri dimineaţă, poliţiştii suceveni şi cei bistriţeni au demarat o acţiune pe amploare pe raza judeţelor Suceava şi Bistriţa Năsăud. Aceştia au făcut 41 de percheziţii la persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni silvice şi abuz în serviciu, inclusiv la firme care se ocupă cu afaceri cu lemn. Vizate de percheziţii au fost 35 de persoane, două ocoale silvice, sediul unei instituţii publice, 13 sedii ale unor firme, bănuite că ar desfăşura operaţiuni ilegale cu material lemnos. La percheziţii au participat şi mascaţii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa – Năsăud, iar acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.
Un pădurar din comuna Poiana Stampei a fost şi el „vizitat” de poliţişti, la acesta în gospodărie fiind găsiţi şapte metri cubi de cherestea pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente justificative. Printre locaţiile la care au descins ieri poliţiştii se mai numără Primăria din comuna Bistriţa – Bârgăului, locuinţa primarului şi Ocolul Silvic din localitate, precum şi mai mulţi afacerişti cu lemn din zonă. (C.Z.)

Vezi si

Tânăr de 20 de ani, prins drogat la volan în Rădăuți

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie 2022, polițiștii suceveni au acționat zilnic pe drumurile …