Tuesday , November 29 2022

Casa Judeţeană de Pensii distribuie, de mâine, ultimele bilete de tratament pentru acest an

pensionari


Incepând de mâine, marţi, 2 decembrie, Casa Judeţeană de Pensii Suceava va începe distribuirea biletelor de tratament pentru seria a XIX-a a anului în curs, ultima de altfel din acest an. Numărul de bilete de tratament alocate judeţului nostru pentru această serie este de 331, iar plecarea în staţiune se va face până la sfârşitul acestei luni. Cei 331 de pensionari care vor beneficia de aceste vacanţe pot alege dintre staţiuni cum ar fi Buziaş, Bălţăteşti, Căciulata, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacul Sărat, Moneasa, Nicolina, Ocna Sugatag, Olăneşti, Pucioasa, Sângeorz, Sovata, Slănic Moldova, Târgu Ocna, Vatra Dornei.
“Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament, se pot prezenta la sediul instituţiei noastre cu biletul de trimitere formular în regim special, de la medic, în dublu exemplar, buletinul de identitate şi cuponul de pensie aferent lunii noiembrie 2014. La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului, sau în cazuri excepţionale, o altă persoană, desemnată de către titular pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear”, a declarat Loredana Ciot, purtător de cuvânt în cadrul Casei Judeţene de Pensii Suceava.
Pe parcursul acestui an, aproximativ 6 000 de suceveni au beneficiat de bilete de tratament balnear acordate de către Casa Judeţeană de Pensii, numărul cererilor depuse în acest sens depăşind însă cifra de 8 000. (Cristina RUSTI)

Vezi si

Premierul Nicolae Ciucă : La Mulți Ani, frumoasă Bucovină! La mulți ani, tuturor românilor bucovineni!

La 104 ani de la unirea Bucovinei cu Țara, premierul Nicolae Ciucă a transmis un …