Tuesday , May 11 2021

Casa de Pensii Suceava a rămas cu nouă bilete pentru tratament nedistribuite

Plecarea în stațiuni este programată vineri. Locurile rămase libere sunt la Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna și Ocna Șugatag

Pensionarii suceveni sunt tot mai reticenți în ceea ce privește plecarea în vacanțe prin Casa Județeană de Pensii. Așa se explică faptul că, din cele 72 de bilete alocate județului nostru pentru luna aprilie, nouă au rămas nedistribuite, iar plecarea în stațiune este programată pentru data de 23 aprilie. Locurile rămase sunt la Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna și Ocna Șugatag.

Reamintim că 72 de pensionari suceveni care au depus cereri la Casa Județeană de Pensii Suceava ar fi trebuit să plece, zilele acestea, în concediu. Aceștia reprezintă cea de-a III-a serie din acest an care beneficiază de bilete de tratament, iar plecarea în stațiuni este programată în perioada 23-25 aprilie.

De menționat că din cele 102 cereri depuse au fost aprobate 70%. Constantin Boliacu, directorul general al Casei de Pensii Suceava, a anunțat că pensionarii suceveni vor pleca în stațiunile 1 Mai, Buziaș, Nicolina, Olănești, Covasna, Amara, Geoagiu Băi, Moneasa și Pucioasa. Persoanele beneficiare ale biletelor de tratament trebuie să se prezinte la sediul Casei de Pensii Suceava cu biletul de trimitere-formular în regim special de la medic şi cu actul de identitate în original. (C.R.)

Vezi si

O femeie din Udești încearcă de aproape jumătate de an să aducă în țară trupurile neînsuflețite ale fiicei și nepoțelului ei

O mamă și fiul ei au fost găsiți fără suflare, în luna decembrie a anului …