Sunday , February 5 2023

Căruța urmărită cu un Land Rover, la Lisaura. Doi adulți și un copil de 10 ani, acuzați de furt de fier vechi

Luni, 21 martie, în jurul orelor 14.00, R. Ilie Costică, V.-Paicu Dumitru Andrei, de 30 ani și L. C. D., de 10 ani, toți din comuna Şcheia, s-au deplasat cu o căruță pe raza satului Lisaura, comuna Ipotești, în zona denumită popular Lunca Sucevei, în vederea căutării de fier vechi.

politia, masina noua Obiectiv

În timp ce aceștia căutau fier vechi, au fost surprinși de către proprietarul terenului, H. Marius, de 41 ani, care conducea un autoturism marca Land Rover.

Cele trei persoane s-au urcat în atelajul hipo și au încercat să fugă. H. Marius a vrut să-i împiedice, acroșând cu autoturismul său căruța. Cei trei nu s-au oprit și au continuat deplasarea, iar în timp ce încercau să ocolească autoturismul, căruța s-au răsturnat. Cele trei persoane din căruță nu au suferit leziuni. În coșul atelajului au fost găsite mai multe deșeuri din fier, respectiv mai multe bucăți de plasă uzată metalică, despre care H. Marius susține că au fost luate din deșeurile depozitate pe terenul său. Polițiștii au întocmit dosar penal  sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt”.

Vezi si

Circulație în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, pe drumurile naționale din județ. Recomandări ale polițiștilor pentru șoferi

Prefectura Suceava a informat, duminică dimineață, că Secția Drumuri Naționale Suceava a acționat cu utilajele …