Friday , May 7 2021

Carambol soldat cu patru raniti la Fratautii Vechi

Trei ma[ini au intrat una `n cealalt\ `n comuna Fr\t\u]ii Vechi, dup\ ce prima dintre ele a izbit o c\ru]\ l\sat\ nesemnalizat\ pe margrinea drumului. Cele dou\ autoturisme care circulau in spatele primei masini nu au putut evita impactul. Patru persoane au ajuns la spital.
 
Ast\zi diminea]\, `n jurul orei 06.30, pe raza comunei Fr\t\u]ii Vechi, pe DN 178 C a avut loc un accident soldat cu patru r\ni]i. O autoutilitara Volkswagen se deplasa spre R\d\u]I, c=nd, la un moment dat, a lovit o c\ru]\ l\sat\ pe marginea drumului, nesemnalizat\. {oferul ma[inii care se deplasa `n spatele autoutilitarei nu a putut fr=na `n condi]ii de siguran]\, astfel c\ a intrat `n coliziune cu aceasta, iar ca povestea s\ fie complet\, un al treilea autoturism, o Dacie, a intrat `n carambol cu cele dou\ vehicule. ~n urma accidentului, [oferul [i cei trei afla]i `n Dacie au fost r\ni]i, fiind prelua]i de ambulan]\ [i du[i la Spitalul Municipal R\d\u]i. (C.Z.)
 

Vezi si

Agenda Iulius Mall Suceava din acest weekend: expoziție auto cu peste 40 de modele retro și ateliere de creație pentru copii

Mașinile retro nu sunt simple autoturisme, ci sunt piese de colecție, la fel de valoroase …