Saturday , October 1 2022

Carambol cu patru mașini produs la Vama din cauza zăpezii

Un botoșănean care conducea un camion nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă, astfel că a lovit un Volkswagen, pe care l-a proiectat într-o autoutilitară Mercedes Sprinter, iar aceasta din urmă a intrat în coliziune cu un Opel, care la rândul lui s-a izbit într-o remorcă u din fericire, nimeni nu a fost rănit 

accident1 [800x600]

La data de 23 martie 2016, în jurul orei 23.20, Alexandru Mutu, de 53 de ani, din municipiul Botoșani, care conducea camionul MAN pe DN 17, în localitatea Prisaca Dornei, comuna Vama, la ieșirea dintr-o curbă periculoasă la stânga, din cauză că nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă bătătorită și nu a păstrat o distanță suficientă în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen Jetta, condus de Gabriel Ciupagea, de 28 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, mașină care la rândul ei a intrat în coliziune cu autoutilitara Mercedes Sprinter condusă de Bogdan Coca, de 30 de ani, din comuna Vama, aceasta din urmă fiind proiectată în autoturismul Opel Corsa, condus de Traian Orhean, de 48 de ani, din orașul Gura Humorului. Opelul, la rândul său, a intrat cu partea din față în remorca unui ansamblu de vehicule înmatriculat în județul Sălaj, ce era oprit pe partea carosabilă.
Din fericire, în urma coliziunilor nu a rezultat rănirea vreunei persoane, ci doar avarierea celor patru autovehicule implicate. Soferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Din cauza acestui accident, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri timp ce circa 40 – 50 de minute. (D.Z.)

Vezi si

Săptămâna Europeană a Sportului la Grădinița ”Țăndărică” Suceava

Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava a derulat  în perioada 23-30 septembrie a.c. Săptămâna Europeană …