Saturday , October 1 2022

 Carambol cu patru mașini implicate, produs de un Mini Cooper condus cu mare viteză

Vineri, puţin după ora 14.00, Ş. Ioan, de 29 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca Mini Cooper pe strada Calea Unirii din Suceava, având direcţia de deplasare dinspre cartierul Burdujeni spre centrul Sucevei, pe pasarela peste calea ferată nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a sărit peste scuarul despărţitor al sensurilor de mers, a pătruns pe celălalt sens de mers şi a intrat în coliziune cu un VW Passat, condus din sens opus de un bărbat de 53 de ani, din Suceava. În urma impactului, VW a fost proiectat într-un taximetru, care circula în aceeaşi direcţie. Ulterior, Mini Cooper-ul  a mai intrat în coliziune şi cu o mașină condusă de un sucevean de 47 de ani.

Foto: ziardesuceava.ro
Foto: ziardesuceava.ro

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui Ş. Ioan, șoferul Mini Cooper-ului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava. Cei patru conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mulţi martori au povestit că mașina vinovată de producerea accidentului rula cu o viteză foarte mare, lucru care ar explica faptul că șoferul a pierdut controlul volanului.

Poliţiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Vezi si

Săptămâna Europeană a Sportului la Grădinița ”Țăndărică” Suceava

Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava a derulat  în perioada 23-30 septembrie a.c. Săptămâna Europeană …

One comment

  1. Anulatii permisul idiotului asa poate scapam de locul 1 pe tara la morti si accidente