Friday , February 3 2023

Cantina de Ajutor Social, cat pe ce sa ia foc de la o candela

Ieri diminea]\, pe la 8.30, pompierii au fost anun]a]i prin 112 c\ `n incinta  Cantinei de Ajutor Social din municipiul Suceava de pe strada Petru Rare[, s-a produs un incendiu
Grupa operativ\ a ISU “Bucovina” Suceava [i Deta[amentul de pompieri Suceava cu o autospecial\ [i modulul SMURD s-au deplasat imediat la fa]a locului.
La sosirea echipajelor, incendiul era lichidat de c\tre lucr\torii institu]iei. Militarii au luat m\suri pentru ventilarea natural\ a înc\perii unde a izbucnit focul  – un birou administrativ de unde au îndep\rtat materialele arse din interior [i au cercetat cauza producerii incendiului.
Din cauza fumului, Victoria J., în vârst\ de 56 de ani, lucr\toare în cadrul institu]iei, a suferit o u[oar\ intoxica]ie cu fum [i a fost preluat\ de echipajul SMURD, care i-a acordat primul ajutor medical. Femeia a refuzat transportul la spital pentru investiga]ii am\nun]ite.
Au ars biroul din lemn, pe o suprafa]\ de un metru p\trat, mocheta, pe o suprafa]\ de un metru p\trat, documente de contabilitate [i articole de papet\rie. S-au degradat pere]ii [i plan[eul incintei. Din primele cercet\ri, incendiul a izbucnit de la o lumânare tip candel\, l\sat\ aprins\ [i nesupravegheat\. (O.S.)

Vezi si

Peste un milion de euro în 2022 din taxele, abonamentele și amenzile la parcările publice din Suceava

Viceprimarul Lucian Harșovschi este de părere că „pentru majoritatea sucevenilor parcările cu plată sunt de …