Tuesday , June 18 2024

Cantina de Ajutor Social, cat pe ce sa ia foc de la o candela

Ieri diminea]\, pe la 8.30, pompierii au fost anun]a]i prin 112 c\ `n incinta  Cantinei de Ajutor Social din municipiul Suceava de pe strada Petru Rare[, s-a produs un incendiu
Grupa operativ\ a ISU “Bucovina” Suceava [i Deta[amentul de pompieri Suceava cu o autospecial\ [i modulul SMURD s-au deplasat imediat la fa]a locului.
La sosirea echipajelor, incendiul era lichidat de c\tre lucr\torii institu]iei. Militarii au luat m\suri pentru ventilarea natural\ a înc\perii unde a izbucnit focul  – un birou administrativ de unde au îndep\rtat materialele arse din interior [i au cercetat cauza producerii incendiului.
Din cauza fumului, Victoria J., în vârst\ de 56 de ani, lucr\toare în cadrul institu]iei, a suferit o u[oar\ intoxica]ie cu fum [i a fost preluat\ de echipajul SMURD, care i-a acordat primul ajutor medical. Femeia a refuzat transportul la spital pentru investiga]ii am\nun]ite.
Au ars biroul din lemn, pe o suprafa]\ de un metru p\trat, mocheta, pe o suprafa]\ de un metru p\trat, documente de contabilitate [i articole de papet\rie. S-au degradat pere]ii [i plan[eul incintei. Din primele cercet\ri, incendiul a izbucnit de la o lumânare tip candel\, l\sat\ aprins\ [i nesupravegheat\. (O.S.)

Vezi si

Tupeu de hoț. A condus fără permis o mașină fără RCA de la Solca până la Arbore, unde a fost prins furând din Penny

Luni, la ora 11.58, polițiștii au fost sesizați de paznicul de la magazinul Penny din …

error: