Candidații PSD pentru Consiliul Județean Suceava și-au înregistrat vineri candidaturile

14 august 2020, 20:45

Vineri, 14 august,  candidaţii PSD Suceava pentru Consiliul Judeţean, în frunte cu Mirela Adomnicăi, au îndeplinit procedura legală de înregistrare a candidaturilor pentru alegerile din 27 septembrie.

Candidati PAS la CJ

„Suntem o echipă profesionistă, o echipă care își reprezintă localitățile în acest mic Parlament local, adică în Consiliul Județean. Am încrederea și convingerea  că această echipă va reprezenta cu cinste fiecare localitate, pentru că, așa cum am mai spus, centrul județului va fi în fiecare localitate. După amiază vom avea evenimentul de lansarea candidaturilor, după care, începând de mâine echipa va fi din nou în județ, printre suceveni, pentru a le prezenta proiectul nostru pentru judeţul Suceava

Avem un proiect care se centrează pe două obiective și anume: reconstrucția imaginii județului Suceava la nivel național și relansarea județului, din punct de vedere economic. Am convingerea că, prin această muncă, printre suceveni vom reuși să îi convingem că echipa noastră este cea mai bună, iar această încredere va fi exprimată prin votul acordat, pe 27 septembrie, Partidului Social Democrat”  a declarat Mirela Adomnicăi, în calitate de candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.

reportersite

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Gigi Becaly 15/08/2020 la ora 15:16 -

    E o pata maro ni spatele lui Iordache? Nu se vede bine din poza.