Friday , September 30 2022

Candidații PNL la primăriile din județ, lansați astăzi de Alina Gorghiu și Vasile Blaga

Candidaturile au fost stabilite în 113 comune, orașe și municipii din județ. Excepție face doar municipiul Rădăuți unde, până aseară, încă nu se ajunsese la o înțelegere privind desemnarea candidatului ce va reprezenta Partidul Național Liberal în bătălia electorală de pe 5 iunie 2016 

flutur-gorghiu-blaga

Astăzi, la Casa de Cultură din Suceava, începând cu ora 16.00,  va avea loc lansarea candidaților Partidului Național Liberal pentru funcțiile de primar din localitățile județului Suceava. Lansarea candidaturilor se va face în prezență copreședinților PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga.
Conform surselor din interiorul PNL Suceava, pentru fiecare localitate din județul nostru s-au stabilit candidații Partidului Național Liberal. Situația încă nu era definitivată la candidatura  pentru Primăria municipiului Rădăuți  unde încă nu s-a clarificat cine va fi candidatul pentru alegerile locale din 5 iunie a.c., pentru funcția de primar.
Pentru celelalte municipii și orașe din județ, candidaturile sunt deja cunoscute: Ion Lungu, primar în funcție, pentru municipiul Suceava, Mihăiță Negură, primar în funcție, pentru municipiul Câmpulung  Moldovenesc, Ilie Boncheș, primar în funcție, pentru municipiul Vatra Dornei. Pentru primăria municipiului Fălticeni, candidatul PNL va fi preotul Liviu Mihăilă.
La Gura Humorului va candida pentru un nou mandat Marius Ursaciuc, la Liteni – Tomiță Onisii, primar în funcție, la Broșteni, primarul în funcție Nicolai Chiriac, la Solca, primarul de acum, Valeruț Tăranu Hofner, Salcea – Ilie Lungu, primar în exercițiu. La Vicovu de Sus și la Dolhasca vor fi candidați noi, cele două primării fiind conduse de persoane apropiate de PSD, constantul social democrat Gheorghe Schipor la Vicov și oscilanta primăriță Maria Cojocariu, la Dolhasca. (N.R.)

Vezi si

Zeci de șoferi amendați, în urma unei razii a Poliției la Rădăuți

Având în vedere evoluţia situaţiei operative şi a indicatorilor dinamici pe linie de poliţie rutieră …

One comment

  1. asta nu e PNL !!!! ASTIA SUN PEDELISTI ………..