Thursday , February 9 2023

Candidații la concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar au susținut ieri proba scrisă

Cea mai mică notă acordată a fost 7,29, iar cea mai mare a fost 9,75Inspectoratul Scolar Suceava - martie 2015 [800x600]

Toți cei șapte candidați pentru funcțiile de inspector școlar au obținut note de trecere, atât la proba de evaluare a CV-ului, cât și la proba scrisă. Cea mai mică notă obținută la proba de evaluare a CV-ului a fost 7,25, iar cea mai mare a fost 9,5. In ceea ce privește rezultatele de la proba scrisă, cea mai mică notă acordată a fost 7,29, iar cea mai mare a fost 9,75.

In perioada 10 – 12 mai, candidații vor susține celelalte trei probe din cadrul concursului: inspecția la clasă, evaluarea probei practice, precum și susținerea interviului. Punctajul total maxim este de 50 de puncte, iar punctajul minim de promovare a concursului este de 35 de puncte, cu condiția promovării fiecărei probe în parte. Punctajul minim pe care un candidat trebuie să îl obțină la fiecare probă de concurs pentru a putea promova examenul este 7.  Conform metodologiei de desfășurare a concursului, în cazul desfășurării probelor de concurs pe parcursul mai multor zile, punctajul acordat fiecărui candidat se afișează la finalul fiecărei zile de concurs pentru probele susținute în ziua respectivă, iar în ultima zi se afișează rezultatele finale. (A.I.)

 

Vezi si

Impact puternic între două autocamioane, la Argestru. Unul dintre șoferi a fost rănit

O coliziune puternică între două autocamioane a avut loc miercuri seară, în jurul orei 19. …