Friday , January 27 2023

Candidații care au câștigat concursul pentru funcțiile de director la principalele liceee și școli din Suceava

Conform calendarului de desfășurare a concursului validarea  rezultatelor finale va avea loc în data de 16 decembrie 2016 în Consiliul de administrație al ISJ Suceava. OBIECTIV vă prezintă numele profesorilor care au câștigat concursul pentru conducerea liceelor județ și a școlilor generale din municipiul Suceava

Inspectoratul Scolar Suceava - martie 2015 - 000 [800x600]

 Inspectoratul Scolar Suceava a publicat rezultatele concursului pentru ocuparea unei funcții de conducere, în unitățile de învățământ sucevene.
Dintre cei 12 candidați care au depus contestații, cinci au primit punctaje mai mari, șase au primit note mai mici după soluționarea contestațiilor, iar un candidat a rămas cu aceeași notă pe care a primit-o inițial la proba de interviu.
Rezultatele finale au fost deja afișate de către Inspectoratul Scolar Suceava, urmând ca,în această săptămână să fie validate în consiliul de administrație al inspectoratului școlar și apoi transmise către Ministerul Educației Naționale și Cercetării Stiințifice.
După soluționarea contestațiilor au fost afișate în sfârșit rezultatele finale. Astfel, la unele unități școlare din municipiu conducerea va fi asigurată în continuare de actualii directori, iar la altele, concursul pentru ocuparea unei funcții de conducere în una dintre unitățile de învățământ sucevene a scos la iveală persoane care vor avea la dispoziție patru ani pentru a demonstra că merită să ocupe un astfel de post de conducere.
La unitățile de învățământ liceal din municipiu au câștigat funcțiile de directori atât persoane care nu au mai ocupat o astfel de funcție până acum, cât și persoane cu experiență în domeniu.
La Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir” postul de director va fi ocupat de către Corneliu Romașcu, iar cel de director adjunct, de către Eugenia Trufin.
Conducerea Colegiului Național “Mihai Eminescu” va rămâne neschimbată în următorii patru ani, iar Renato Tronciu și Gabriela Cazac vor continua să ocupe posturile de director și director adjunct. Colegiul Național “Stefan cel Mare” își va păstra actuala conducere și în următorii patru ani de asemenea, iar posturile de director și director adjunct vor fi ocupate în continuare de către Dan Popescu și Gabriel Hacman. Si conducerea Colegiului Național “Petru Rareș“ va rămâne neschimbată, posturile de director și director adjunct fiind ocupate în continuare de către Daniela Dungeanu și Anca Viorica Greculeac.
La Colegiul Național de Informatică “Spiru Haret”, postul de director a rămas vacant după ce singurul candidat înscris în cursă nu s-a prezentat pentru a susține probele de concurs. Funcția de director adjunct va fi ocupată în următorii patru ani de către Anca Andrei.
Conducerea Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu”  va fi asigurată de directoarea Alexandra Veronica Bejinaru. Singurul candidat înscris pentru a ocupa funcția de director adjunct a fost declarat respins.
Conducerea Colegiului Tehnic “Al. I. Cuza” va fi asigurată de Ovidiu Stefan Arganisciuc, în calitate de director și de către Beatrice Liliana Filipiuc, în calitate de director adjunct.
Maria Teodoreanu va fi noul director al Colegiului Tehnic “Petru Mușat”, iar Niculina Ciosnar va ocupa în continuare funcția de director adjunct al instituției.
La conducerea Colegiului Tehnic “Samuil Isopescu” se vor afla, în următorii patru ani, Amalia-Florina Popescu – cea care va ocupa funcția de director și Cristina Hapenciuc – care va ocupa funcția de director adjunct.
La Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară director va fi Tatiana Hladiuc, funcția de director adjunct rămânând vacantă.
In aceeași situație se află și Liceul cu Program Sportiv Suceava, unde singurul candidat la funcția de director adjunct nu a promovat toate probele concursului. Funcția de director al LPS va fi ocupată, în continuare de către Ioan Radu.
La școlile gimnaziale din municipiu au câștigat concursul atât persoane cu experiență în managementul educațional, cât și persoane pentru care acesta va fi primul mandat la cârma unei instituții de învățământ
La Scoala Gimnazială Nr. 1 Suceava, conducerea instituției va fi asigurată în continuare de către directoarea Gabriela Mihai și de către directoarea adjunctă Lăcrămioara Toma.
La conducerea Scolii Gimnaziale Nr. 3 se vor afla în acest mandat Sidonia Georgeta Apetrei, care va ocupa funcția de director și Constantin Viorel Mihalcea care va ocupa funcția de director adjunct.
Funcțiile de director și director adjunct la Scoala Gimnazială Nr. 4 vor fi ocupate de Petronela Bobric și Dumitru Moscaliuc.
La Scoala Gimnazială “Jean Bart” – nr. 5, singurul candidat înscris pentru a ocupa funcția de director nu s-a prezentat pentru a susține probele de concurs, iar singurul candidat înscris pentru a ocupa funcția de director la Scoala Generală Nr. 6 a fost declarat respins în urma susținerii probelor de concurs.
La Scoala Gimnazială “Grigore Ghica Voievod” – Nr. 7, funcția de director va fi ocupată de Marlena Moscal, iar la Scoala Gimnazială Nr. 8 de către La­rionescu Corina.
La Scoala Gimnazială “Ion Creangă”, pentru funcția de director nu s-a înscris nimeni, iar funcția de director adjunct a fost declarat respins.
Conducerea Scolii Gimnaziale Nr. 10 Suceava va fi asigurată de către directorul Dumitru Chiuariu și de către directorul adjunct  Rodica Zimbru, iar director al Scolii Gimnaziale “Miron Costin” Nr. 11 va fi Dumitru Moraru.
La Scoala Gimnazială “Dimitrie Păcurariu” din Scheia funcția de director va fi ocupată de Ioana Smaranda Bahrincean.
La conducerea Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava se va afla Maria Pavelescu, iar conducerea Centrului Scolar de Educație Incluzivă Suceava va fi asigurată de directoarea Gabriela Mihaela Lupașcu și directoarea adjunctă Cristina Clim.
In celelalte localități din județ au rămas, de asemenea, posturi de conducere vacante
Director al Liceului Tehnologic “Ion Nistor” din Vicovu de Sus va fi Angelo Bărbuță. Alături de acesta, la cârma liceului din Vicovu de Sus se va afla Florin Constantin Gheorghiță.
La conducerea Colegiului Național Militar “Stefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc se va afla Cristian-Vladimir Cerbu-Sfârghiu, în calitate de director adjunct.
La Colegiul Silvic “Bucovina” din Câmpulung, postul de director va fi ocupat de Alina Elena Cuciurean, iar cel de director adjunct de Ramona Carmen Popescu.
La Colegiul Național “Eudoxiu Hurmuzachi” director va fi Adrian-Nicolae Puiu, iar director adjunct Luminița-Mirela Lăzărescu.
La Colegiul Tehnic “Lațcu Vodă” din Siret funcțiile de director și director adjunct vor fi ocupate de Doina-Iuliana Puiu și Jeaneta Steluța Maidaniuc.
Conform calendarului de desfășurare a concursului validarea  rezultatelor finale va avea loc în data de 16 decembrie 2016 în Consiliul de administrație al ISJ Suceava. (Alexandra IONICA)
 

Vezi si

Managerul Spitalului Județean: Toleranța zero față de actele de corupție. Tot personalul va fi reinstruit cu privire la standardul anti-mită

Managerul Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava,  medicul Alexandru Calancea, a susținut …

One comment

  1. La Siret este greseala!!!!Maidaniuc a picat examenul….