Sunday , September 19 2021

Candidat la definitivat, eliminat din examen după ce a fost prins cu o fiţuică în bancă

isj

Respectivul “profesor” candida la disciplina Educaţie Fizică. Alţi 20 de profesori, deşi s-au înscris, nu au mai participat la examen 

Un candidat a fost eliminat din examenul de definitivat după ce a fost prins având o fiţuică în bancă, iar alţi 20 de candidaţi, din cei 271 care s-au înscris la examen, au absentat.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului şcolar Judeţean Suceava, Laura Hacman, a declarat că pentru examenul de difinitivat s-au înscris 271 de candidaţi, din care 20 au absentat, iar un candidat de la disciplina Educaţie Fizică a fost eliminat din examen după ce a fost prins având o fiţuică în bancă.
Hacman a spus că testarea a fost susţinută de cadrele didactice stagiare pentru 38 de specializări în centrul de evaluare organizat la Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir” Suceava, iar tezele vor fi corectate în şase centre din ţară.
Ea a precizat că cei mai mulţi candidaţi au fost la Limbi străine – 42, Limba română – 27, învăţători – 37, educatori – 28, Educaţie Fizică – 31 şi Matematică – 18.
Rezultatele se vor afişa în data de 23 iulie, iar după soluţionarea contestaţiilor rezultatele finale vor fi afişate în 27 iulie.

Vezi si

Bucovina Rădăuți a câștigat derbyul județean cu Șomuz Fălticeni. Foresta a remizat la Vaslui

Bucovina Rădăuți a câștigat primul derby sucevean al sezonului de Liga a III-a, după ce …

2 comments

  1. Asta e invatamantul romanesc, profesorii fura(copie) elevii la fel , asa sunt pregatiti. Pacat de copii care invata, pe parcurs se vor descuraja si se alege praful.

    • pt. HDMLI: Corect ar fi să înveţe, dar dacă ajung să umble la fiţuici, atunci copiază, nu copie. La fel si copiii, nu copii. 😉 daca tot vorbim de invatamantul romanesc …