Friday , January 27 2023

Canalizarea pe strada Alexandru cel Bun va fi finalizata anul acesta, asfaltarea fiind insa putin probabila

Modernizarea re]elelor de canalizare de pe strada Alexandru cel Bun din municipiul Suceava va fi finalizat\ `naintea S\rb\torilor de iarn\, inclusiv astuparea locului unde s-a intervenit. „Pe strada Alexandru cel Bun, interven]iile vor fi `ncheiate `n acest an. S-a  f\cut o inspec]ie cu camer\ video [i s-a aflat c\ mai mult de jum\tate din actuala conduct\ de canalizare este `n stare bun\ din punct de vedere al func]ion\rii.  Lucr\ri se vor mai executa pe circa 43 de metri, exist=nd [anse ca  acestea s\ fie terminate `n acest an”, a declarat viceprimarul Viorel Seredenciuc. Pe de alt\ parte, reprezentan]ii firmei constructoare Pfeifer nu au putut confirma dac\ vor readuce [i carosabilul la starea ini]ial\ pentru c\ din cauza frigului, nu se va mai putea turna asfalt, iar cel mai probabil peste zona afectat\ va fi turnat prundi[. „Constructorii [i-au luat angajamentul c\ lucreaz\. Sper ca, de data aceasta s\ fie mult mai serio[i, mai ales c\ vremea ne mai las\ la dispozi]ie c=teva zile bune de lucru”, a declarat, ieri, Viorel Seredenciuc, dup\ [edin]a de comandament. (D.P.)

Vezi si

Managerul Spitalului Județean: Toleranța zero față de actele de corupție. Tot personalul va fi reinstruit cu privire la standardul anti-mită

Managerul Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava,  medicul Alexandru Calancea, a susținut …

No comments

  1. Oare nu exista un contract incheiat?Ce tot vorbeste aceasta persoana degeaba?Sunt termene si obligatii prevazute in contract, insa este bine stiut ca firmele castigatoare nu dispun de capacitatea necesara pentru a respecta conditiile contractuale.