Tuesday , September 27 2022

Camion în valoare de 50.000 de euro, confiscat  în urma depistării unui transport ilegal de 48,9 mc de cherestea

În urma unui control efectuat de polițiștii de la Câmpulung Moldovenesc, în data de 7 februarie 2022 a fost depistat  ansamblul de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă, condus de D. Florentin, de 51 de ani, din comuna Izvoarele-Sucevei, satul Bobeica, care transporta transportând material lemnos cherestea.

cherestea, Obiectiv, camion

Marți, 8 februarie, lucrătorii silvici din cadrul Ocolului Silvic Pojorâta au  inventariat materialului lemnos, respectiv 17 colete de cherestea, de diferite dimensiuni, reieșind cantitatea totală de 48,97mc cherestele, în valoare de 42.603,9 lei. Materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia Atelierului de Producție Sadova din cadrul O.S. Pojorâta.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și s-a dispus ridicarea în vederea continuării cercetărilor a  ansamblului de vehicule format din autoutilitara și semiremorca, în valoare de circa 50.000 euro.  (O.S.)

Vezi si

O femeie din Ipotești, grav rănită într-un accident în Bulgaria, are nevoie de proteze pentru a putea merge și a-și crește fetița în vârstă de patru ani

Intreaga familie a trecut printr-un crunt accident de circulație, în Bulgaria, în timp ce voiau …