Friday , February 3 2023

Camioane cu documente false, depistate de poliţiştii de frontieră în Vama Siret

Doi cetăţeni ucraineni sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră suceveni după ce au prezentat la control, pentru camioanele pe care le conduceau, două certificate de înmatriculare false şi o carte verde falsificată 

vama siret [800x600]

In data de 21 iunie 2015, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-au prezentat pe sensul de intrare în România, doi cetăţeni ucraineni Valerii D. şi Sergii L., de 35, respectiv 38 de ani, la volanul a două camioane marca DAF. La controlul de frontieră, bărbaţii au prezentat pentru cele două mijloacele de transport documentele solicitate de poliţiştii de frontieră. Cum existau suspiciuni cu privire la condiţiile de formă şi fond ale acestora, s-a trecut la efectuarea unor verificări suplimentare. Drept urmare, s-a constatat faptul că certificatele de înmatriculare ale celor două camioane nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond a unor documente autentice fiind false total, realizate prin imprimare laser. De asemenea cartea verde prezentată pentru control de Valerii D. era falsă, fiind modificată perioada valabilităţii.
In  acest caz sunt făcute cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale, punerea în circulaţie a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare sau înregistrare şi tractarea unei semiremorci neînmatriculate sau neînregistrate sau cu numere false de înmatriculare sau înregistrare. (C.Z.)

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …