Tuesday , October 4 2022

Călătorie în “Tărâmul Viselor” la Balul Bobocilor al Colegiului Naţional “Stefan cel Mare”

Miss Eleganţă a fost desemnată eleva Bianca Luca, iar titlul de Miss Popularitate i-a revenit boboacei Hristina Naharneac. Locul al treilea a fost adjudecat de către eleva Denisa Babeii, iar locul al doilea de către concurenta Mina Axinte, în timp ce marele premiu şi titlul de Miss Boboc 2015 a Colegiului Naţional “Stefan cel Mare” a fost revendicat de către tânăra Claudia Anchidin. Trupa TAXI a încins atmosfera din sala mare a Casei Culturii 

Vineri seara, toţi cei prezenţi în sala mare a Casei de Cultură au fost trimişi pe “Tărâmul Viselor” de către boboacele Colegiului Naţional “Stefan cel Mare” Suceava. Pentru a descoperi cea mai frumoasă boboacă, ştefaniştii au pus în scenă povestea unui tânăr licean pe nume Robert, ce nu putea să viseze, povestea fiind intitulată “Patul lui Robert”. Pentru a-l introduce şi pe acesta în Tărâmul Viselor, organizatorii au decis ca cele zece ştefaniste concurente să reprezinte câte un vis. Deoarece nu există doar bine, ci şi rău, aşa este şi Tărâmul Viselor şi cel al Coşmarurilor. Pe parcursul evenimentului, mai mulţi locuitori ai “Coşmargastanului”, ce au auzit de cele zece vise, cele zece boboace, au venit să le răpească, însă încrederea în forţele proprii şi credinţa că “orice vis devine realitate”, răuvoitorii nu au reuşit să răpească nici măcăr un vis. Astfel, cele zece boboace au trecut cu uşurinţă şi cu graţie atât de probele de prezentare şi de aptitudini, cât şi de cele de spontaneitate şi de prezentare a ţinutelor de seară. Muzica, dansul, desenul şi teatrul au fost câteva dintre aptitudinile concurentelor ce au interpretat cu graţie fiecare probă. Deşi rău-intenţionaţii din “Coşmargastan” au încercat să le inducă în eroare, tinerele au trecut  cu brio şi de proba de spontaneitate. Trecând în revistă câteva momente importante ale evenimentului, nu poate lipsi trupa de teatru “Pi” ce a avut un efect pozitiv, făcând ca cei din sală să aplaude.
După ce boboacele au trecut prin probele de concurs, iar colegii lor mai mari şi-au făcut numerele, trupa TAXI a încins atmosfera din sala mare a Casei Culturii. Piesele consacrate ale invitatului special, precum “Dor şi doare”, “Cele două cuvinte”, “Ai închis marea în ochi”, sau “Subtitrarea la români”, i-au făcut pe ştefanişti să se ridice în picioare şi să fredoneze împreună cu membrii trupei TAXI, pe care au arătat că îi îndrăgesc. Si Dan Teodorescu, solistul trupei TAXI, s-a arătat încântat de primirea călduroasă a ştefaniştilor, spunând că este a treia oară când vine la un “Bal” la Suceava şi a lăsat să se înţeleagă că va mai veni, dacă va fi invitat. De asemenea, pentru deliciul celor prezenţi, Teodorescu a făcut “glumiţe”, ce au prins bine la public. Dintre glumele solistului, cea mai remarcantă a fost cea a selfie-ului, căruia i-a atribuit un sens metaforic. Astfel, primul selfie a lui Teodorescu a fost la vârsta de 13 ani, după care la vârsta de 17 ani s-a apucat de poze, reuşind să strângă de un album de poze, nu atât de stufos ca a lui Dan Bittman, iar acum face poze doar cu soţia lui, după cum a spus el, de două sau trei ori …. pe an.
După ce invitatul special a ieşit din scenă şi după ce juriul a deliberat, “ştefaniştii” şi-au desemnat cele mai frumoase boboace, cele mai frumoase vise.
Titlul de Miss Eleganţă a fost revendicat de eleva Bianca Luca, iar cel de Miss Popularitate i-a revenit boboacei Hristina Naharneac. Locul al treilea a fost revendicat de către eleva Denisa Babeii, iar locul al doilea de către concurenta Mina Axinte, în timp ce marele premiu şi titlul de Miss Boboc 2015 a Colegiului Naţional “Stefan cel Mare” a fost revendicat de către tânăra Claudia Anchidin.
In concurs s-au înscris zece tinere eleve ale Colegiului Naţional “Stefan cel Mare” Suceava, acestea dând dovadă de perspicacitate, stil şi rafinament. Cele zece boboace sunt: Hristina Burduhos, Elisa Naharneac, Denisa Babeii, Diana Lissov, Roxana Chiţan, Claudia Anchidin, Mina Axinte, Iulia Bandac, Bianca Luca şi Ilinca Andronic. (Iulia Greta NIGA)

Vezi si

1,4 milioane de euro pentru modernizarea unui kilometru de drum județean în zona de munte

Nu mai puțin de cinci oferte au fost depuse la licitația organizată recent de Direcția …