Wednesday , February 21 2024

Cadavrul unui bărbat dispărut din noiembrie, descoperit într-o fântână la 300 de metri de casă

Joi, 9 iunie, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin  112 de către o femeie cu privire la faptul că vede ceva în fântână.

Ajunsă la fața locului, patrula din cadrul Secției 3 Poliției Rurală Marginea a solicitat intervenția Detașamentului de Pompieri Rădăuți, iar aceștia au constatat faptul că în fântână se află cadavrul unei persoane. Din primele verificări se pare că persoana era decedată de mai mult timp.

Fântâna în care a fost identificat cadavrul este dezafectată și se află pe un teren arabil din Volovăț.

Cadavrul din fântână era orientat cu fața în interior, respectiv în apa cu o adâncime de aproximativ 3-4 metri.

Reprezentanții din cadrul ISU Rădăuți au extras cadavrul din fântână, iar la  fața locului a fost prezent și L. Dorin, din aceeași localitate, fiul  lui L. Filaret, în vârstă de 65 de ani, persoană ce figurează ca fiind dispărută de la sfârșitul lunii noiembrie 2021. Fiul acestuia a declarat că  unele articole vestimentare ale cadavrului sunt identice cu cele ale tatălui său.

De asemenea, s-a stabilit faptul că locul unde a fost identificat cadavrul se află la o distanță de aproximativ 300 de metri față de locuința persoanei dispărute, L. Filaret.

Datorită stării avansate de descompunere, a mediului în care a fost identificat cadavrul și în scopul conservării stării acestuia, nu au fost identificate urme de violență sau alte urme care să intereseze cauza.

S-a dispus efectuarea necropsiei de către medicul legist din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Suceava în vederea stabilirii cauzelor decesului.

Cercetările sunt continuate de către lucrători de poliție din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, fiind efectuate verificări privind existența unei legături conexe cu dispariția  lui L. Filaret, în vârstă de 65 de ani, aflată în lucru la acest serviciu.

Vezi si

Bărbat de 50 de ani din Nisipitu, băgat după gratii pentru că a omorât o cățea Husky cu o țapină

Luni, 19 februarie, un bărbat de 50 de ani din Nisispitu, comuna Ulma, a fost …