Monday , October 3 2022

Cadavrul unei batrane de 71 de ani, gasit intr-un put, in incinta fostului CAP Radaseni

N poli]i[tii efectueaz\ cercet\ri asupra evenimentului, ca moarte suspect\
Cadavrul unei femei în vârst\ de 70 de ani din comuna sucevean\ R\d\[eni a fost g\sit, sâmb\t\ dup\-amiaz\, într-un pu] din zona fostului CAP din comun\, iar poli]i[tii fac cercet\ri cu privire la acest caz considerând moartea ca fiind suspect\.
Cadavrul Casandrei Nechiforescu (70 ani) a fost g\sit, sâmb\t\, într-un pu] situat în zona fostului CAP din comuna R\d\[eni, femeia fiind disp\rut\ de la domiciliu de vineri sear\.
Potrivit IJP Suceava, femeia obi[nuia s\ se duc\ cu mâncare la so]ul ei, care se afla la munci agricole, iar vineri sear\ familia a sesizat c\ aceasta nu s-a mai întors l-a domiciliu.
Ea a fost c\utat\ de la momentul sesiz\rii dispari]iei [i pân\ la sâmb\t\ dup\-amiaz\, când o persoan\ i-a g\sit papucii [i saco[a cu mâncare în perimetrul fostului CAP al comunei R\d\[eni, lâng\ un pu] de scurgere plin cu ap\.
Lucr\torii Inspectoratului pentru Situa]ii de Urgen]\ Suceava au golit pu]ul de scurgere [i au scos cadavrul femeii.
La examinarea sumar\ a cadavrului, nu au fost descoperite urme de violen]\ pe corp, precizeaz\ IJP Suceava, care adaug\ c\ urmeaz\ s\ fie stabilit\ cauza decesului în urma examenului medico-legal.

Vezi si

Pacient de 27 de ani, tratat de tromboză venoasă profundă printr-o intervenție în premieră la Spitalul Județean

Echipa medicală a fost alcătuită din medicii suceveni Mihai Crețeanu, Alexandra Husar și Cătălin Lulciuc. …