Saturday , June 22 2024

Cadariu: 2022 a fost anul relansării activităţilor şi al unor reforme importante

Anul 2022 a fost un an al relansării activităţilor, al unor reforme importante, iar cifrele dau speranţa unor rezoluţii ambiţioase pentru 2023, a scris ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.


“Cifrele anului 2022 ne dau speranţa unor rezoluţii ambiţioase pentru 2023. De la reluarea programelor Strat-Up Nation, participarea la târguri sub pavilion naţional, Târgul pentru IMM-uri şi Târgul pentru Meşteşugari, la dezvoltarea unor noi piloni ca Start-Up Nation Diaspora, Femeia Antreprenor şi AgriFood, anul 2022 a fost anul relansării activităţilor, într-o perioadă a situaţiilor excepţionale. A fost şi anul unor reforme importante – organizaţiile de management a destinaţiei şi licenţa unică industrială”, a menţionat Cadariu.
Acesta a reamintit că anul 2023 va aduce antreprenorilor din turism, chiar din prima zi, un instrument important pentru stimularea creşterii numărului turiştilor străini care vizitează România şi a subliniat că îşi doreşte ca toate plăţile pentru cele 12.000 de societăţi implicate în programele lansate în 2022 să fie realizate, astfel încât acestea să îşi poată susţine activitatea şi să îşi dezvolte comunitatea.

“Tot pentru 2023 avem ca obiectiv lansarea cât de curând a programul de microindustrializare şi cel dedicat serviciilor, pentru dezvoltarea afacerilor mature, şi a programului pentru subvenţionarea dobânzilor pentru împrumuturi.(…) Dragi români, dragi antreprenori români, vă transmit un călduros la mulţi ani, oriunde v-aţi afla”, a mai scris ministrul.

Vezi si

Femeie bătută de concubin în fața magazinului  Profi de pe strada Gheorghe Doja din Suceava

Vineri seara, la orele 22.30, M. Maria venea de la piața en gross Burdujeni spre …